Αρχική Νέα Τοπικά Φωτιά από εμπρησμό σε σπίτι στις Οινούσσες

Φωτιά από εμπρησμό σε σπίτι στις Οινούσσες

24

Την ανάγκη δημιουργίας εθελλοντικής ομάδας πυρόσβεσης στις Οινούσσες και η συνεχής εκπαίδευση της, από την ώρα που στο οργανόγραμμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δεν προβλέπεται η εγκατάσταση μόνιμης ομάδας πυροσβεστών στο νησί, αναδεικνύει το περιστατικό με την εκδήλωση φωτιάς σε σπίτι.
Αυτό που φαίνεται από το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, το οποίο και παραθέτουμε στη συνέχεια, ο Δήμος Οινουσσών διαθέτει πυροσβεστικό όχημα καθώς και προσωπικό που το λειτουργεί, στο οποίο προφανώς δόθηκαν τηλεφωνικώς οι απαραίτητες οδηγίες κατάσβεσης.
Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου αναφέρεται:

 

Την 16-10-07 και Ω/06.00  ειδοποιήθηκε  η Υπηρεσία μας από το Αστυνομικό Τμήμα Οινουσσών για πυρκαγιά σε οικία στην περιοχή της πόλης των Οινουσσών.
Αμεσα ειδοποιήθηκε το Πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Οινουσσών  και δόθηκαν  οι απαραίτητες οδηγίες κατάσβεσης, ενώ στη συνέχεια με σκάφος του λιμεναρχείου αναχώρησαν Πυροσβέστες για την Οινούσσα.
Η πυρκαγιά κατεσβέσθη πλήρως την Ω/07.00 της 16-10-07 με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής προκαλώντας σοβαρές ζημιές στους δύο ορόφους της οικίας.
Κατά τη διενέργεια της προανάκρισης σήμερα 17-10-07 συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου ο Α.Π. ως φερόμενος δράστης του εμπρησμού  και κρατείται για να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα.
 
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΙΟΥ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑύξηση εισφορών 6% το 2008 στο ΤΕΒΕ
Επόμενο άρθροΚινηματογραφική Λέσχη: πρεμιέρα την Παρασκευή με την ταινία “Κορίτσι για σπίτι”