Αρχική Green Life Διαδρομές Εκπρόσωποι του Τουριστικού Πρακτορείου «Martin Rantall Travel» στη Χίο

Εκπρόσωποι του Τουριστικού Πρακτορείου «Martin Rantall Travel» στη Χίο

10


 

 Τη Χίο επισκέφθηκαν στις 22 και 23 Απριλίου, μετά από συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ.  Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας, εκπρόσωποι του μεγάλου ανεξάρτητου Τουριστικού Πρακτορείου «Martin Rantall Travel» , προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία και να μορφώσουν αντίστοιχα την αποφασισθείσα εγκαινίαση προγράμματος κρουαζιέρας στη Χίο, το 2009.
 Το σχετικό «τουριστικό πακέτο» που ετοιμάζει ο αναφερόμενος tour operator απευθύνεται σε περιηγητές με ειδικά ενδιαφέροντα (όπως η ιστορία, η αρχαιολογία, η αρχιτεκτονική, η φιλοσοφία, η γαστρονομία και οι παραδόσεις ενός τόπου), υψηλού εισοδήματος και ανωτέρου μορφωτικού επιπέδου, θεωρώντας ότι η Χίος συγκεντρώνει όλα τα ζητούμενα στοιχεία.
 Οι εκπρόσωποι του τουριστικού πράκτορα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στη Χίο, σε συνεργασία με την Πρόεδρο της Ν.Ε.Τ.Π. κα Λίτσα Λύκου, το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου και ειδικούς συνεργάτες, ξεναγήθηκαν σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, μνημεία, περιοχές και καταστήματα του νησιού, με εκπροσώπους και ιδιώτες επαγγελματίες τουρισμού, δικής τους επιλογής.
 Στα πλαίσια των επαφών τους επισκέφθηκαν τον Νομάρχη Χίου κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη , με τον οποίο συζήτησαν για την πρόοδο των εργασιών θέσπισης της Χίου, ως τόπο προορισμού της «Martin Rantall Travel».Ο κ. Νομάρχης υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση της Νομαρχίας στην πραγματοποίηση των σχεδίων τους και τους ενημέρωσε για τα πραγματοποιούμενα έργα υποδομής στο λιμάνι και το οδικό δίκτυο της Χίου. Οι εκπρόσωποι της επισκέφθηκαν επίσης την Πρόεδρο της Ν.Ε.Τ.Π. κα Λίτσα Λύκου με την οποία συζήτησαν τις λεπτομέρειες για τον προσεχή ελλιμενισμό των κρουαζιερόπλοιων και την οργάνωση του σχετικού προγράμματος.
 Σημειωτέον ότι οι επισκέπτες μας ήταν φιλοξενούμενοι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου, της Ν.Ε.Τ.Π., της βίλας «Argentikon» και του Γραφείου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων «ΚΟΥΤΡΗΣ».
 Συνημμένα σας στέλνουμε οπτικοαουστικό υλικό από την  επίσκεψη τους στον Νομάρχη και στην Πρόεδρο της Ν.Ε.Τ.Π. .

 


                                                                  Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων