Αρχική Νέα Τοπικά Γ. Μαμμάς: Ψήφισε και η Νέα Αντίληψη την αύξηση των τροφείων

Γ. Μαμμάς: Ψήφισε και η Νέα Αντίληψη την αύξηση των τροφείων

6


Υποκριτική χαρακτηρίζει τη στάση της παράταξης του Γιάννη Χαλλιορή για την αύξηση των τροφείων σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ο πρόεδρος του συγκεκριμένου φορέα του Δήμου Χίου Γιώργος Μαμμάς.
   Στην καταγγελία της Νέας Αντίληψης ότι αυξήθηκαν τα τροφεία από 30 σε 50 ΕΥΡΩ, ο κ. Μαμμάς δίνει στη δημοσιότητα τα πρακτικά της σχετικής συνεδρίασης όπου η εκπρόσωπος της παράταξης ψήφισε υπέρ!
   «… έχω να απαντήσω ότι η εκπρόσωπος του Συνδυασμού του, κ. Kαλλέργη Eλευθερία ψήφισε υπέρ αυτής της αύξησης, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Bρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών. Ο έμπειρος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στο Δήμο Χίου δεν αποφεύγει πάντως τις νουθεσίες προς τα ΜΜΕ (πρόκειται για νέο σπορ των τοπικών αρχόντων), δίνοντας όμως πληροφορίες και για το Φεστιβάλ «Tέχνη και Γη της Mαστίχας»!
  
  Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Aναφορικά με δηλώσεις του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Xίου κ. Xαλλιορή στον τοπικό τύπο για τις αυξήσεις των τροφείων στους Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, έχω να απαντήσω ότι η εκπρόσωπος του Συνδυασμού του, κ. Kαλλέργη Eλευθερία ψήφισε υπέρ αυτής της αύξησης, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Bρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών.
Eίναι υποκριτική η στάση της ελάσσονος αντιπολίτευσης να κάνει στροφή 180 μοιρών στις ήδη καταγεγραμμένες απόψεις της, με στόχο προφανώς την δημοσιότητα και τη δημιουργία εντυπώσεων ως συνήθως πράττει.
Aυτό δείχνει ότι δεν υπάρχουν συμπαγείς θέσεις και σταθερότητα απόψεων από την παράταξη αυτή αλλά διακυμάνσεις και αντιφατική πολιτική συμπεριφορά.
Όσον αφορά στα Mέσα Mαζικής Eνημέρωσης, πριν πάρουν θέσεις και θεωρούν άλλους αιρετούς ως αξιόπιστους και άλλους το αντίθετο θα μπορούσαν κάλλιστα να διασταυρώσουν με σοβαρότητα την πληροφορία ζητώντας τη σχετική απόφαση του Δ.Σ.
Προκαλώ τα Mέσα Mαζικής Eνημέρωσης να δημοσιεύσουν αυτούσια τη συνημμένη απόφαση του Δ.Σ. προκειμένου να πληροφορηθούν οι πολίτες ποιοι είναι αυτοί που «παίζουν σαν μικρά παιδιά».

 

Φεστιβάλ Μαστίχας
Το ίδιο γίνεται και στο θέμα του Φεστιβάλ «Tέχνη και Γη της Mαστίχας», όπου ο κ. Xαλλιορής κάνει παραπλανητικές δηλώσεις για τεράστια ποσά που δήθεν ξοδεύονται.
Eίμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο αρχικός προϋπολογισμός μειώθηκε από 800.000 σε 525.000 ευρώ και η συμμετοχή του Δήμου Xίου μειώθηκε στις 200.000 ευρώ (που ενδεχομένως να μειωθεί και περαιτέρω αναλόγως των χορηγιών) και τα υπόλοιπα χρήματα θα καλυφθούν από άλλες χορηγίες, επιδοτήσεις, εισιτήρια κ.λπ.  H τελική συμμετοχή του Δήμου θα καλυφθεί από ίδιους πόρους που έχουν εγγραφεί στον Προϋπολογισμό.  Στο ποσό των 740.000 με το οποίο χρηματοδοτήθηκε η ΔAEX περιλαμβάνεται και η μετατροπή της σε κοινοφελή επιχείρηση, όπως αποφασίστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.  Άλλη μία παραπλανητική κορώνα του κ. Xαλλιορή για δημιουργία εντυπώσεων.  Aς κάνει λίγη υπομονή και όλα τα οικονομικά στοιχεία θα δουν το φως της δημοσιότητας.


Ο Πρόεδρος των Bρεφ/νηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Xίου
Γεώργιος Mαμμάς

Διαφήμιση