Αρχική Νέα Τοπικά Επιτροπή Κυκλοφορίας: Αίτημα για πιάτσες ΤΑΞΙ

Επιτροπή Κυκλοφορίας: Αίτημα για πιάτσες ΤΑΞΙ

14

 

 

Για το σύνολο των θέσεων στάθμευσης των ΤΑΞΙ, συζήτηση η Επιτροπή κυκλοφορίας με αφορμή το αίτημα για δημιουργία πιάτσας στην οδό Μητροπόλεως και την επέκταση αυτής επί της οδού Κουντουριώτη.
   Στις παρατηρήσεις μελών της επιτροπής για τια παρατυπίες των ταξιτζήδων, το προε΄δρείο του σωματέιθου ΡΑΣΔΙΟ-ΤΑΞΙ επισήμανε τον αγώνα για μεροκάματο και ότι το ΤΑΞΙ αποτελεί μέσο δημόσιας χρήσης.
   Αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει η Επιτροπή τι θα εισηγηθεί στο ΔημοτικόΣ υμβούλιο, αυτό πάντως που ο προέδρός της ΔΣημήτρης ΠΑτελίδας ζήτησε από τους ταξιτζήδες συνδικαλιστές είναι να σ’έβονται και τους τρίτους. Να μην διπλοπαρκάρουν (π.χ. Κουντουριώτη) ή να μην κλείνουν το δ΄ρομο (πίσω από Νομαρχία).
   Το κατά πόσο θα το τηρήσουν αυτό οι ταξιτζήδες (που ζητούν και άλλες θέσεις στην οδό Κουντουριώτη… ώστε να μην προσπαθούν να κερδίσουν χώρο κλείνοντας την ορατότητα στους εποχούμενους της οδού Βενιζέλου), θα το δούμε στην πράξη.
  
   Αληθινό
   Έχουμε καιρό να κατεβούμε στο λιμάνι, αλλά αυτό που ειπώθηκε από τον πρόεδρο του σωματείου ΡΑΔΙΟ-ΤΑΞΙ είναι ότι πλέον τηρείται η σειρά προτεραιότητας και ότι έχει σταματήσει το κυνήγι των επιβατών!
   Αλήθεια κ. Βορριά ή ράδιο… αρβύλα;
  
   Εντός νοσοκομείου
   Δίνει που δίνει περιουσιακά στοιχεία του το Νοσοκομείο για το κοινό καλό, τι είναι να παραχωρήσει και 5-6 θέσεις στάθμευσης για ΤΑΞΙ μέσα στον προαύλιο χώρο ώστε να μην είναι η πιάτσα επί οδού που είναι χαρακτηρισμένης ως εθνική.
   Γιάννη Ξενάκη η πρόταση έγινε από τον Αντρέα Δαμίρη και είναι σίγουρο ότι πριν ο αστυνόμος για να προτείνει κάτι, ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα. Περιμένουμε απάντηση.
  
  

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση Γ. Κοσμίδη για το Γενικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού
Επόμενο άρθροΤης Αναλήψεως σε Γρίδια- Νένητα!