Αρχική Νέα Τοπικά Ανεπίτρεπτο να δίνεται λύση με ξυλοδαρμό

Ανεπίτρεπτο να δίνεται λύση με ξυλοδαρμό

36

 Αστυνομικός υπάλληλος που υπηρετεί στην Ε.Υ.Π, και όχι αξιωματικός της αστυνομίας όπως γράφτηκε, είναι ο πατέρας που χειρονόμησε εναντίον του 20χρονου αυτιστικού νέου, επειδή ο τελευταίος έκανε το ίδιο στην 17χρονη κόρη του. 
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου, Παναγιώτης Χατζέλης, δήλωσε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ότι έχουν ξεκινήσει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε να ελεγχθεί η υπόθεση πειθαρχικά.
Το κορίτσι ενώ βρισκόταν πάνω στο μηχανάκι της έτοιμη να φύγει, δέχτηκε παρενόχληση και ακολούθως επίθεση από το νεαρό, τον οποίο ξυλοκόπησε ο πατέρας της λίγο αργότερα μαθαίνοντας το συμβάν.
Και οι δύο νέοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Το ερώτημα είναι αν ο 20χρονος αυτιστικός χρειάζεται να έχει μια πιο στενή επιτήρηση και το δεύτερο αν ό πατέρας της νεαρής γνώριζε το πρόβλημα και γιατί δεν σταμάτησε τον ξυλοδαρμό, από την ώρα που δεν κινδύνευε το παιδί του.

Οσο και αν νομίζουμε ότι είναι… αθώος ένας ξυλοδαρμός είναι άγνωστο που μπορεί να καταλήκει και από τα αστυνομικά όργανα περιμένουμε όλοι οι πολίτες να ελέγχουν το θυμό τους.

 

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 30/7/2008