Αρχική Πολιτισμός Άναμετάδοση από το Δίκτυο της ΕΡΑ της συναυλίας “Μεσογειακού Φεστιβάλ” που ήταν...

Άναμετάδοση από το Δίκτυο της ΕΡΑ της συναυλίας “Μεσογειακού Φεστιβάλ” που ήταν αφιερωμένη στην Ελληνοτουρκική φιλία

20


 

 Το 1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ, σας ενημερώνει ότι την Τρίτη 26 Αυγούστου και ώρα 22.00 το δίκτυο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Β Πρόγραμμα, ΝΕΤ 105,8) και η ΕΡΑ Αιγαίου(σε προσεχή ημερομηνία), θα μεταδώσουν τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 2 Αυγούστου στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στη Χίο.

                Η συναυλία είναι αφιερωμένη στην Ελληνοτουρκική φιλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Θεοδωράκεια”, τα οποία έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του το Φεστιβάλ και τα οποία απέκτησαν πλέον Μεσογειακή υπόσταση και εμβέλεια.


                Η συναυλία έχει τίτλο: Η Ορχήστρα του Δρόμου, συναντά τους ήχους και τις φωνές της Μεσογείου. Συμμετέχουν ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η Έλλη Πασπαλά, η Γεωργία Νταγάκη, ο Πορτογάλος DUARTE και η Τουρκάλα DILEK KOTS, η “Ορχήστρα του Δρόμου” και ο “Κήπος με τις τρομπέτες” του Φώντα Τζανίνη. Προλογίζουν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Χίου Παντελής Βρουλής και ο Αντιδήμαρχος του Τσεσμέ και εκπρόσωπος της Τούρκικης Αντιπροσωπείας Εκρέμ Οράν.


                Μια ξεχωριστή βραδιά που μεταδίδει η ΕΡΑ, αφιερωμένη στην καλή γειτονία στην ειρήνη και την φιλία Ελλήνων & Τούρκων, καθώς και όλων των λαών της Μεσογείου. Συντονιστείτε.