Αρχική Green Life Υγεία- Διατροφή ΨΑΡΑ: Μεγάλη σιγουριά για την υγεία το ελικόπτερο

ΨΑΡΑ: Μεγάλη σιγουριά για την υγεία το ελικόπτερο

23

     

      Ακόμα ψάχνεται ο γενικός γιατρός που να επιθυμεί να δουλέψει στα Ψαρά!
      Η εν λόγω θέση δεν έχει πληρωθεί ποτέ από τότε που το αγροτικό ιατρείο Ψαρών αναβαθμίστηκε στα χαρτιά σε πολυιατρείο.
      «Ευτυχώς που τα τελευταία χρόνια –τόνισε ο Δήμαρχος Ψαρών Μανώλης Αγαπούσης- έχουμε εξαίρετους αγροτικούς γιατρούς και οι ψαριανοί νιώθουν ασφαλής».
      Ο εξοπλισμός του ιατρείου όσο και η προμήθεια σε φάρμακα, κατά το Δήμαρχο είναι σε καλά επίπεδα και δεν υπάρχει πρόβλημα.
      Ο κ. Αγαπούσης σημείωσε εξάλλου πόσο σημαντική είναι αυτή η έσχατη λύση για μεταφορά με ελικόπτερο, το οποίο όπως είπε πρέπει να το διαφυλάξουμε και να συνεχίσει να σταθμεύει στο νησί.
      Εννοείται ότι δεν είχε να πει κάτι για την τηλεϊατρική η οποία δυστυχώς δεν καρποφόρησε παρά τους σχεδιασμούς και τα πολλά χρήματα που είχαν διατεθεί από διάφορα προγράμματα.
      Μας έχουν στείλει ερωτηματολόγιο από το υπουργείο υγείας για να απαντήσουμε πως βλέπουμε τη στελέχωση του ιατρείου και έχουμε αναφέρει τις ανάγκες μας, τονίζει ο κ. Δήμαρχος.
      «Για μας, όπως και για όλα τα νησιά, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλή υποδομή στην υγεία- παιδεία και συγκοινωνία. Αν δεν λυθούν αυτά τα προβλήματα τότε το κάθε νησί είναι καταδικασμένο, σχολίασε ο κ. Αγαπούσης.