Αρχική Νέα Αθλητικά 2ο Τουρνουά Μπριτζ στη Χίο

2ο Τουρνουά Μπριτζ στη Χίο

26

 
        Όλοι εμείς, οι φίλοι του Μπριτζ, απολαύσαμε ένα καταπληκτικό καλοκαίρι παρέα με  το αγαπημένο μας σπορ. Παίξαμε πάνω από 30 τουρνουά εδώ στο νησί μας, στην αγαπημένη μας αγωνιστική έδρα, αλλά και δίπλα στο κύμα με φίλους από όλη την Ελλάδα, αλλά και τη Oλλανδία, μέσα από τη συμμετοχή μας στα τουρνουά μπριτζ που διοργάνωσαν οι Ολλανδοί φίλοι μας στη Χίο.   Ταξιδέψαμε  στη γειτονική Λέσβο εκπροσωπώντας το νησί μας στο Πανελλήνιο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Ελλάδας και Νήσων  με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.


      Τώρα βάζουμε τα … καλά μας να υποδεχτούμε τους φίλους μας από όλη την Ελλάδα και κυρίως τα γειτονικά νησιά μας, στο 2ο Χιώτικο Τουρνουά Μπριτζ που θα διεξαχθεί στις 4,5 και 6 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Διάνα.


     Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας καλούμε όλους να έλθετε να  γνωριστείτε με το δημοφιλέστερο πνευματικό άθλημα του κόσμου. Τα μαθήματα για νέους παίκτες ξεκινάνε στις 13 Οκτωβρίου στις 6.00μ.μ. στο ξενοδοχείο Διάνα. Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6945723387 για να γίνετε ένα από τα χιλιάδες μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ. Μέσα από τη συμμετοχή σας στο πνευματικό αυτό άθλημα που υπάγεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού  θα διασκεδάσετε, θα κάνετε νέους φίλους και γιατί όχι θα αγωνιστείτε με τα χρώματα του νησιού και της χώρας μας για πρωταθλήματα και κύπελλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε ποτέ ξανά…

Διαφήμιση