Αρχική Νέα Τοπικά Τελεσίγραφο ΟΧΣΑ προς HSW

Τελεσίγραφο ΟΧΣΑ προς HSW

14

 Στην περιφρόνηση απαντάμε με περιφρόνηση. Αυτό το μήνυμα στέλνουν οι χιώτικες οικογένειες της Αττικής, στη Hellenic Seaways,  πλοιοκτητρία εταιρεία του «Νήσος Χίος». Μέσω της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής, η HSW λαβαίνει  τελεσίγραφο των συμπατριωτών μας,  πως αν δεν επαναδρομολογίσει το πλοίο της σύμφωνα με τις ανάγκες του νησιού μας,  θα της γυρίσουν την πλάτη, πράγμα που ήδη έχουν κάνει και η εταιρεία έχει πάρει μια γεύση από τις συνέπειες.
«Ο Χιακός λαός στον οποίο συγκαταλέγονται και οι πέντε χιλιάδες και πλέον οικογένειες της Αττικής που είναι οργανωμένες στην ΟΧΣΑ, αγκάλιασε με αγάπη το πλοίο, όχι μόνο γιατί φέρνει το όνομα του νησιού μας, αλλά γιατί πίστεψε ότι θα λύσει το πρόβλημα της σύνδεσης με το Λιμάνι του Πειραιά.
«Δυστυχώς μας διαψεύσατε όλους! Εμείς ως Ομοσπονδία αισθανόμεθα συνυπεύθυνοι των αποφάσεων που πήρατε, γιατί με μοναδικό συμφέρον την εξυπηρέτηση του Χιακού λαού προβάλλαμε κατά κόρον την δρομολόγηση του πλοίου…» επισημαίνει στο έγγραφο προς την εταιρεία η ΟΧΣΑ, δηλώνοντας κατηγορηματικά  «ότι οι αντιδράσεις θα γενικευτούν, θα είναι στο μέλλον πιο οργανωμένες, γιατί ο Χιακός λαός είναι βέβαιος ότι την αγάπη και τη στήριξή του, την ανταποδώσατε με περιφρόνηση.
Είμαστε αποφασισμένοι να αντιδράσουμε δυναμικά, εφόσον δεν βρεθεί λύση», δηλώνουν εκ μέρους της Ομοσπονδίας  ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Αργύρη σ Κοκκινάκης και Μαρία Θωκταρίδου.  Αξιοσημείωτο είναι αυτό που μας είπε ο κ. Κοκκινάκης με τον οποίο επικοινωνήσαμε χθες τηλεφωνικώς:  πάρα πολλοί χιώτες, ήθελαν, εκμεταλλευόμενοι την τετραήμερη αργία να επισκεφτούν το νησί για  Χριστούγεννα,  δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον με την ισχύουσα συγκοινωνία..

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ