Αρχική Νέα Τοπικά Εργαζόμενοι υπουργείου Αιγαίου: καταγγελία δολοφονίας 16χρονου- κάλεσμα σε απεργία

Εργαζόμενοι υπουργείου Αιγαίου: καταγγελία δολοφονίας 16χρονου- κάλεσμα σε απεργία

18

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Αιγαίου, καταδικάζει τη στυγερή δολοφονία του 16χρονου μαθητή από αστυνομικό στα Εξάρχεια. Θεωρεί ότι τέτοιες ενέργειες δεν είναι τυχαίες κι εκφράζουν τη γενικότερη πολιτική καταστολής που εφαρμόζεται εναντίον των διεκδικήσεων των εργαζομένων, του λαού και της νεολαίας.
Όσο οι κυβερνητικές πολιτικές επιδιώκουν να αντιμετωπίσουν την κρίση μεταφέροντας τα βάρη στους 3εργαζόμενους, περικόπτοντας τα δικαιώματα τους και τις κατακτήσεις τους, κι όσο εντείνεται η προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού με όλα τα μέσα προκειμένου να μην αντιδράσει στις πολιτικές αυτές, τόσο θα γιγαντώνεται η αντίδραση των πολιτών.
Η απάντηση στην καταστολή και την τρομοκρατία δεν μπορεί να είναι άλλη από την ενίσχυση και την περιφρούρηση των αγώνων και των διεκδικήσεων των εργαζομένων. Στα πλαίσια αυτά αποκτά ιδιαίτερη σημασία η μαζική συμμετοχή όλων μας στην αυριανή πανελλαδική απεργία των συνδικάτων σε δημόσια και ιδιωτικό τομέα.
Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας σε μαζική συμμετοχή στην 324ώρη απεργία στις 10-12-2008 και στις απεργιακές συγκεντρώσεις που διοργανώνονται


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο Γ.Γ.
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ                          ΝΙΚΟΣ ΖΑΡΤΑΜΟΠΥΛΟΣ