Αρχική Νέα Αθλητικά Τουρνουά μπριτζ τον Ιούνιο στη Χίο

Τουρνουά μπριτζ τον Ιούνιο στη Χίο

22

   Πολλά ευχάριστα νέα και γεγονότα μας φέρνει το 2009. Η καινούρια χρονιά ξεκίνησε όπως σε όλους τους συλλόγους έτσι και στον ΧΟΜ με το κόψιμο της πίτας. Πιο τυχερός από τους αθλητές του ένας από αυτούς που ανήκουν στο νέο αίμα , ο Νεκτάριος Ροδίτης που μαζί με το νόμισμα πήρε και τις ευχές μας για μια δημιουργική και γεμάτη μπριτζιστικές εμπειρίες χρονιά. Στο εορταστικό τουρνουά του ΧΟΜ για το καλό του χρόνου την πρώτη θέση πήραν οι αθλητές  Καλογεράς Μ.-Αντωνίου Α..


     Στο τιμόνι του Ομίλου όπως ανέδειξαν οι εκλογές που έγιναν παραμένουν για μία τριετία οι Σέγκος Γ (πρόεδρος ) και Αντωνίου Α (αντιπρόεδρος) με νέο μέλος στο Δ.Σ. τον Ταναΐνη Κ . . 


    Στην Αθήνα ταξίδεψαν 2 ομάδες μας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για να διαγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομάδων 2009 «Γεώργιος Ράλλης», όπου είχαν πολύ καλή παρουσία καθώς η ομάδα που πήρε μέρος στην κατηγορία 1-8 και αποτελούνταν από τους Στρουμπή Στρ. –Καλογερά Μ.- Κουφοπαντελή Κ.-Στρουμπή Γ. κατέλαβε την 5η θέση ενώ η άλλη ομάδα στην κατηγορία 1-5 από τους Ταναΐνη Κ.- Ρικανιάδη Α. –Κολόμβο Ε.-Παΐδα Ε. πήρε την 4η θέση.


    Με τη βοήθεια του διαδικτύου οι νέοι αθλητές που προστέθηκαν στο δυναμικό του ΧΟΜ συναγωνίστηκαν με τους αντίστοιχους  από όλη την Ελλάδα. Στη Χίο στο 1ο Ενιαίο Μαθητικό Τουρνουά  την 1η θέση έλαβαν οι Στρουμπάκης Παν.-Μπαλακίτσης Αντ.(2οι στην Ελλάδα) ενώ στο 2ο την 1η θέση κατέκτησαν οι Μπαχάς Κων.-Ροδίτης Ν.. Οι προπονήσεις τους θα συνεχιστούν εντατικά μέχρι το Τελικό Μαθητικό Τουρνουά στην Αθήνα το Μάιο.


 Τα καλύτερα όμως ετοιμάζονται τώρα.

 Από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου στο νησί μας θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανατολικής Ελλάδας και Νήσων για πρώτη φορά , που σημαίνει ότι περιμένουμε περίπου 200 αθλητές από όλη την Ελλάδα να επισκεφθούν την όμορφη Χίο μας  μαζί με τις οικογένειές τους.

Θα γίνουν αγώνες ζευγών και ομάδων και ειδικά σεμινάρια από καθηγητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ. Αυτό όμως που όλοι μας επιθυμούμε περισσότερο είναι να φύγουν όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον τόπο μας. Έτσι ετοιμάζονται εκδρομές, πάρτι και εκπλήξεις για τα οποία φυσικά μας βοηθούν πολλοί επαγγελματίες της Χίου και ελπίζουμε να συνεργαστούν μαζί μας ακόμη περισσότεροι για ένα τέλειο αποτέλεσμα που θα μείνει αξέχαστο τόσο στους επισκέπτες μας όσο και σε μας του ίδιους. Στο πλευρό μας ελπίζουμε να έχουμε και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τέτοιες κινήσεις προάγουν τον Τουρισμό μας και μάλιστα σε μια εποχή που όλοι γνωρίζουμε πόση ανάγκη το έχει ο τόπος μας και οι άνθρωποί του. 

                                                                                                                Από το Δ.Σ του ΧΟΜ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔήμαρχος Ψαρών: 24 ώρες Ψαρά- Πειραιάς
Επόμενο άρθροΣεμινάριο Α’ & Β’ βαθμιας Διεύθυνσης με θέμα: Η διοίκηση της σχολικής μονάδας