Αρχική Νέα Τοπικά Δήμαρχος Ψαρών: 24 ώρες Ψαρά- Πειραιάς

Δήμαρχος Ψαρών: 24 ώρες Ψαρά- Πειραιάς

32

 «Χρειαζόμαστε ένα 24ώρο για να κάνουμε το ταξίδι από τα Ψαρά στον Πειραιά», μας είπε ο Δήμαρχος Ψαρών Μανώλης Αγαπούσης επιβεβαιώνοντας ότι λόγω της επίσχεσης εργασίας που έχει γίνει στο πλοίο «Παναγία Σουμελά» έχει διακοπεί κοντά στον ένα μήνα η συγκοινωνία απευθείας με το Λαύριο.
     Μάλιστα για το θέμα αυτό απέστειλε επιστολή ο κ. Αγαπούσης στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής και στο Γενικό Γραμματέα (χωρίς να την κοινοποιήσει πάντως στον τοπικό τύπο).
     Ενδιαφέρον όπως μας λέει έχει αν η σημερινή τρίτη κατά σειρά δημοπράτηση της γραμμής Λαύριο- Μεστά- Ψαρά, βγει και γόνιμη, οπότε υπάρξει και αναβάθμιση των συγκοινωνιών.
     Ενδιαφέρον για τη γραμμή έχει επιδείξει η εταιρεία ΝΕΛ (με το Παναγιά Θαλασσινή) και ΚΑΛΛΙΣΤΗ.
     Το γεγονός ότι δεν υπάρχει απευθείας δρομολόγιο για το ακριτικό νησί, φαίνεται να αποτελεί βασικό λόγο για να μην επισκεφθούν πολλοί Ψαριανοί από άλλα μέρη την ιδιαίτερη πατρίδα τους κατά τις γιορτές του Πάσχα.
     «Φοβούνται μην τους τύχει κανένα απαγορευτικό και μείνουν για Ανάσταση στη Χίο», σημειώνει ο κ. Αγαπούσης θυμίζοντάς μας ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί στο παρελθόν.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠασχαλινό παζάρι στον Κήπο από τη ΣΕ Οδηγισμού
Επόμενο άρθροΤουρνουά μπριτζ τον Ιούνιο στη Χίο