Αρχική Νέα Οικονομία Τα Ε.Ε.Σ. Πληροφορικής Διαδίκτυο εντάσσονται στην οικογένεια Ακαδημιών Δικτύωσης Cisco™

Τα Ε.Ε.Σ. Πληροφορικής Διαδίκτυο εντάσσονται στην οικογένεια Ακαδημιών Δικτύωσης Cisco™

7

 Τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Πληροφορικής «Διαδίκτυο» βρίσκονται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι από τις αρχές του περασμένου μήνα αποτελούν επίσημα Ακαδημία Δικτύωσης της Cisco™. Τα Ε.Ε.Σ. Διαδίκτυο είναι η μοναδική Ακαδημία Cisco™ σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο, μία από τις τρεις που υπάρχουν συνολικά στο Αιγαίο, και μία από τις 42 σε όλη την Ελλάδα.

Το ενδιαφερόμενο κοινό θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να ενημερωθεί επίσημα και αναλυτικά για την Ακαδημία Δικτύωσης Cisco™ στο περίπτερο των Ε.Ε.Σ. Διαδίκτυο, στη 13η έκθεση «Πρόταση» που πραγματοποιείται από τις 1/4/2009 έως τις 6/4/2009 στο εκθεσιακό κέντρο «Γ. Καλουτάς».

Η ένταξη των Ε.Ε.Σ. Διαδίκτυο στο παγκόσμιο δίκτυο ακαδημιών της Cisco™ αποτελεί ιδιαίτερα τιμητική διάκριση στο χώρο της εκπαίδευσης στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών καθώς αποτελεί μία από τις σημαντικότερες συνεργασίες που μπορεί να επιτύχει ένα ιδιωτικό εκπαιδευτήριο πληροφορικής. Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της επιμονής στην ποιότητα, της σημαντικής τεχνογνωσίας και του οργανωμένου τρόπου λειτουργίας των Εργαστηρίων, απαραίτητων κριτηρίων για την επιλογή συνεργατών από τη Cisco™.


Με αυτή τους την επιτυχία, τα Ε.Ε.Σ. Διαδίκτυο συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στον τόπο μας, ενώ παράλληλα ανοίγουν νέες επιλογές κατάρτισης προσφέροντας γνωσιακά αλλά και επαγγελματικά εφόδια πολύ υψηλού επιπέδου στους μαθητές, τους νέους και τους επαγγελματίες.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τις ακαδημίες Cisco™ στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:


http://cisco.netacad.net
http://diadiktyo.edu.gr/cna


καθώς και επικοινωνώντας με τον κ. Σταύρο Σαχτούρη, υπεύθυνο ενημέρωσης για τα προγράμματα της τοπικής Ακαδημίας Cisco (CNA Contact Person), στην ηλεκτρονική διεύθυνση saxtouri@ediadiktio.gr


Ε.Ε.Σ. Πληροφορικής Διαδίκτυο


Σχετικά με το πρόγραμμα ακαδημιών δικτύωσης της Cisco™


Η Cisco™ είναι παγκόσμια πρωτοπόρος στην κατασκευή και την ανάπτυξη υποδομής δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου. Το 1997 ξεκίνησε το πρόγραμμα εκπαίδευσης στις δικτυακές τεχνολογίες με τίτλο Ακαδημία Δικτύωσης (Cisco™ Network Academy) και μέχρι σήμερα έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 600.000 ανθρώπους σε περισσότερες από 160 χώρες. Οι τίτλοι που αποδίδονται χαίρουν ιδιαίτερου κύρους στην αγορά εργασίας σε ολόκληρο τον κόσμο και διακρίνονται για τις άμεσα αξιοποιήσιμες και χρήσιμες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που πιστοποιούν.


Οι Ακαδημίες Δικτύωσης Cisco™ συνθέτουν ένα δίκτυο τεχνικών εκπαιδευτικών φορέων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αντικείμενο της εκπαίδευσης είναι η εμβάθυνση στη λειτουργία των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των δικτύων τους, καθώς και η κατάρτιση για τεχνικούς ψηφιακών δικτύων και συστημάτων.


Η εκπαίδευση διαβαθμίζεται σε προγράμματα σπουδών διαφόρων επιπέδων. Έτσι, τα προγράμματα IT Essentials απευθύνονται σε μαθητές και ενήλικες με ουσιαστικό ενδιαφέρον και ικανότητες στην τεχνολογία, τα προγράμματα CCNA Discovery και Explorer εκπαιδεύουν ειδικούς που εμβαθύνουν πρακτικά και θεωρητικά στις τεχνολογίες δικτύωσης, ενώ τα προγράμματα CCNP προσφέρουν πολύ υψηλού επιπέδου θεωρητική κατάρτιση και λεπτομερή πρακτική εξειδίκευση σε επαγγελματίες που είναι ήδη ειδικοί στις ψηφιακές τεχνολογίες. Όλοι οι κύκλοι μαθημάτων της ακαδημίας υποστηρίζονται από το on-line, διαδραστικό σύστημα ψηφιακής υποστήριξης PacketTracer.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠασχαλινό παζάρι στον Κήπο από τη ΣΕ Οδηγισμού
Επόμενο άρθροΤουρνουά μπριτζ τον Ιούνιο στη Χίο