Αρχική Νέα Τοπικά Συλλογή υπογραφών υπέρ Κ. Κούνεβα από τη Διεθνή Αμνηστεία

Συλλογή υπογραφών υπέρ Κ. Κούνεβα από τη Διεθνή Αμνηστεία

5

 
  Πάνε ήδη τρεις μήνες από τότε που η συνδικαλίστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα δέχτηκε αποτρόπαια

δολοφονική επίθεση με βιτριόλι. Η Κωνσταντίνα νοσηλεύεται ακόμα και η υγεία της αποκαθίσταται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, κυρίως χάρη στο τεράστιο ψυχικό της σθένος.
Στις 25 Μαρτίου μάλιστα, υποβλήθηκε σε τριπλή εγχείρηση γιά την αποκατάσταση του οισοφάγου ο οποίος είχε καταστραφεί από το βιτριόλι, ώστε να μπορεί πλέον να σιτίζεται φυσιολογικά.
    Ωστόσο, η υπόθεση δεν έχει ακόμα διελευκανθεί, οι αρχές δεν παρουσιάζουν τίποτα καινούργιο και γενικά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη σχετικά με τον εντοπισμό των ηθικών και φυσικών αυτουργών.
Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας κατάφερε να περάσει την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition (τόσο φριχτή ήταν…).
    Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.

Γι’ αυτό ζητείται όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το site, στο σύνδεσμο
    http://www.amnesty.org.gr/kouneva..htm για να υπογράψουν.

 

Σύμφωνα με  μέλος της Διεθνής Αμνησία που μας έστειλε τη σχετική είδηση, είναι πολύ σημαντικό να μαζέψουμε τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠασχαλινό παζάρι στον Κήπο από τη ΣΕ Οδηγισμού
Επόμενο άρθροΤουρνουά μπριτζ τον Ιούνιο στη Χίο