Αρχική Νέα Τοπικά Νομαρχιακή επιτροπή: όρους έθεσε ο Γ. Μαλαφής για παραλιακό

Νομαρχιακή επιτροπή: όρους έθεσε ο Γ. Μαλαφής για παραλιακό

7

 Την έντονη δυσαρέσκειά του στο Νομάρχη εξέφρασε ο Δήμαρχος Ομηρούπολης σχετικά με την ελλιπή ενημέρωση που είχαν ως Δημοτική Αρχή για τη μελέτη ολοκλήρωσης των οδικών έργων στην παραλιακή οδό του Βροντάδου.
  Πριν τη χθεσινή έκτακτη σύγκλιση της Νομαρχιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση του Γιάννη Μαλαφή με τον Πολύδωρο Λαμπρινούδη στο γραφείο του τελευταίου. Η απουσία όμως δύο μηχανικών της Νομαρχίας που θα μπορούσαν να δώσουν εξηγήσεις για την τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων στον παραλιακό δρόμο οδήγησε στο Νομάρχη να ανακοινώσει τη νέα αναβολή του θέματος για την προσεχή Δευτέρα (ή Τρίτη) οπότε και θα συγκληθεί η Νομαρχιακή Επιτροπή.
  Ενώ όμως ο κ. Μαλαφής φαίνεται και σωστά ότι προβληματίζεται για το που θα τοποθετηθούν τα φωτιστικά σώματα εντούτοις έθεσε ακόμα δύο όρους στο Νομάρχη σχετικά με το έργο.
Ο πρώτος αφορά την κατασκευή του υπόλοιπου διαχωριστικού τοιχίου από κινητά μέρη (μιας και πρόκειται να γίνουν απαλλοτριώσεις).
Ο δεύτερος όμως χρειάζεται πολύ συζήτηση. Συγκεκριμένα ζήτησε τη δέσμευση της Νομαρχίας ότι θα συμμετέχει σε προγραμματική σύμβαση για να γίνει μελέτη που θα προβλέπει μπάζωμα της παραλίας από το ύψος του Βελονά μέχρι το Τάγμα του Δεσπότη! Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τις προθέσεις της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Χίου που ζητούσε σχετικό μπάζωμα στην περιοχή του Τάγματος.
  Τα άλλα δύο θέματα της έκτακτης νομαρχιακής επιτροπής για την έγκριση ανάθεσης εργασιών καταπολέμησης του δάκου της ελιάς και ορισμός δικηγόρου για εκδίκαση αγωγής υπαλλήλων της Νομαρχίας, ψηφίστηκαν ομόφωνα.
 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 14/5/2009

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚέντρα Πρόληψης: οι εργαζόμενοι απεργούν και διεκδικούν
Επόμενο άρθρο“ΓΚΟΛΦΩ FOREVER” του Ντίνου Σπυρόπουλου από τη Θεατρική Ομάδα Χίου