Αρχική Νέα Τοπικά Κατακύρωση του έργου για τοιχογύρια Κάμπου στη Νομαρχιακή Επιτροπή

Κατακύρωση του έργου για τοιχογύρια Κάμπου στη Νομαρχιακή Επιτροπή

10

 «Η 8η Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων έδωσε έγκριση εργασιών ανακατασκευής των τοιχογυριών υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει όλες τις φωτογραφίες των τοιχίων που θα γίνουν παρεμβάσεις και υπάλληλος της θα παρακολουθεί το έργο», τόνισε ο Νομάρχης Πολύδωρος Λαμπρινούδης σχετικά με τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν στα πετροντούβαρα της περιοχής Κάμπου αλλά και του δήμου Καμποχώρων.
     Το έργο αρχικού προϋπολογισμού 230.000 ΕΥΡΩ εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από τη Νομαρχιακή Επιτροπή αφού το μέλος της επιτροπής από την αντιπολίτευση Παντελής Καμπούρης ζήτησε λεπτομέρειες για το που θα γίνουν οι παρεμβάσεις και ότι δεν θα υπάρξει θέμα χαριστικών εργασιών σε ιδιώτες.
     Τις ενστάσεις του κατέθεσε και ο ανεξάρτητος νομαρχιακός σύμβουλος Γιάννης Μισετζής που επέμενε ότι για το έργο χρειάζονται οικοδομικές άδειες, ενώ ζήτησε λεπτομερή στοιχεία για το που θα υπάρξουν οι επεμβάσεις. Μάλιστα ενημέρωσε ότι έχει προσφύγει για το έργο και στο Διοικητικό Εφετείο.
     Ο κ. Λαμπρινούδης τόνισε ότι οι επεμβάσεις θα γίνουν όπου τα τοιχογύρια είναι επικίνδυνα, σε σημεία του δρόμου που χρειάζονται αντιστήριξη αλλά και σε 15 περίπου σημεία όπου ιδιώτες θα παραχωρήσουν μερικά τετραγωνικά μέτρα για να τοποθετηθούν σε εσοχές οι κάδοι σκουπιδιών. Για το τελευταίο θέμα ο κ. Μισετζής παρατήρησε ότι αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει αφορμή για τον Π. Καμπούρη να σημειώσει ότι δεν πρέπει επειδή θα δώσουν 3-4 μέτρα να τους επισκευαστούν μερικές δεκάδες.
    

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 17/7/2009

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαντελής Βρουλής: να γκρεμιστεί το κτίριο του ΝΟΧ
Επόμενο άρθροΤο θεατρικό έργο «Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν» στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”