Αρχική Νέα Τοπικά Κυνοτροφείο για τα αδέσποτα στο Δήμο Χίου

Κυνοτροφείο για τα αδέσποτα στο Δήμο Χίου

91

 

 

Την υπογραφή σύμβασης του Δήμου Χίου με την ανάδοχο εταιρεία «ΘΗΡΕΣΙΑ ΜΙΣΕΤΖΗ», για τη μίσθωση από το Δήμο χώρου με τις απαιτούμενες  υποδομές, για τη φιλοξενία των αδέσποτων ζώων που διαβιούν στη πόλη μας, ανακοίνωσε ο Δήμος Χίου. .
     Η σύμβαση υπεγράφη την περασμένη Παρασκευή από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Πάνο Αναγνώστου και την ανάδοχο επιχείρηση. Το γεγονός δε ότι παρόντες στη σχετική εκδήλωση ήταν και οι  εκπρόσωποι του Φιλοζωϊκού Συλλόγου δίνει μια σιγουριά ότι θα μπορέσουν να επιλυθούν προβλήματα όπως ικανοποιημένος δηλώνει με το δελτίο τύπου ο κ. Αναγνώστου που αναφέρει:.
      «Έτσι βρίσκει τη λύση του ένα χρόνιο πρόβλημα , το οποίο ταλαιπωρούσε αρκετούς συνδημότες μας αλλά και επισκέπτες του Νησιού μας και είχε κατά καιρούς προκαλέσει τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες πολιτών και φορέων της Πόλης μας.
       Σύντομα λοιπόν και πρώτα από όλα , θα ξεκινήσουμε μειώνοντας τον αριθμό των ζώων στις αγέλες που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορες γειτονιές  , απομακρύνοντας αρχικά τα πιο επιθετικά ζώα και όσα δεν έχουν ελεγχθεί κατά το παρελθόν , προχωρώντας στη συνέχεια   έως την οριστική διάλυσή τους .
        Με τον τρόπο αυτό θα διασφαλίσουμε την υγεία , την ησυχία και την ασφάλεια των κατοίκων και επισκεπτών της Πόλης μας».