Αρχική Νέα Τοπικά Βίκι: Βράβευσαν αριστούχους μαθητές και φοιτητές

Βίκι: Βράβευσαν αριστούχους μαθητές και φοιτητές

28

 Τα παιδιά που αρίστευσαν στις τρεις βαθμίδες τις εκπαίδευσης τίμησε ο «Σύλλογος των Απανταχού Βικιανών» ο οποίος εδρεύει στην Αττική.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 23 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού στη Χίο. Ο δήμαρχος Καρδαμύλων Ευάγγελος Μελιτζάνης στο χαιρετισμό του, τόνισε: «Είναι η σημαντικότερη εκδήλωση επειδή απευθύνεται στα παιδιά, το αύριο της κοινωνίας μας. Όλα τα παιδιά που τελειώνουν το Λύκειο Καρδαμύλων παίρνουν μια υποτροφία. Έστω και αν φοιτήσουν σ’ αυτό, μόνο τον τελευταίο χρόνο».

Χορηγός των βραβείων που δίδονται στους αριστούχους μαθητές είναι ο Γιάννης Πιτσικούλης, Βικιανός που ζει στον Καναδά. Ο ίδιος είπε:


«Θέλουμε να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ώστε να φέρουμε νέα παιδιά να εγκατασταθούν στο Βίκι». Ο κ. Πιτσικούλης έδωσε και το ποσό των 1.120 ευρώ που μοιράστηκε στους βραβευθέντες.


Τις βραβεύσεις έκαναν, ο Δήμαρχος Καρδαμύλων Ευάγγελος Μελιτζάνης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Συλλόγων Αττικής, Αργύρης Κοκκινάκης, ο χορηγός Γιάννης Πιτσικούλης, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Γιάννη Κοσμίδη, κύριος Μπουλής, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Φωτεινός και Σταμάτης Βαβάκας και ο πάρεδρος, Νίκος Πρελιάς.