Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Επισκέψεις Κ. Μουσουρούλη σε υπηρεσίες- Δήμο Ομηρούπολης

Επισκέψεις Κ. Μουσουρούλη σε υπηρεσίες- Δήμο Ομηρούπολης

16

 Επίσκεψη σε δημόσιες υπηρεσίες πραγματοποίησε το πρωί στις 21/9 ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Μουσουρούλης.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο κ. Μουσουρούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διευθυντές και τα στελέχη των υπηρεσιών και παράλληλα να ενημερωθεί για προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο ίδιος, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η προεκλογική εκστρατεία από τη δική του πλευρά θα έχει άλλο ύφος και άλλο ήθος, δεν προέβη σε καμιά δήλωση, παρά περιορίστηκε σε μια πρώτη επαφή κι επιφυλάχτηκε για μια εκ νέου πιο εξειδικευμένη προσέγγιση.
Ο Κ. Μουσουρούλης επισκέφθηκε κατά σειρά το Τελωνείο, όπου ενημερώθηκε από τη διευθύντρια του Κ. Βερβερίδου για το εύρος εργασιών της υπηρεσίας και τις ανάγκες της,
Ακολούθησε ενημερωτική συνάντηση με το Λιμενάρχη κ. Χ. Μπουρνιά καθώς και με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σταμάτη Κάρμαντζη ο οποίος πρόσφερε στον υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ το βιβλίο «Το λιμάνι της Χίου», με ιδιόχειρη αφιέρωση.
Ιδιαίτερη ήταν η επίσκεψη του Κ. Μουσουρούλη στο κτίριο της ΔΕΗ, όπου με τον διευθυντή  του διοικητικού τμήματος Γ. Καλαμάκη, συνομίλησαν για όλα όσα έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια με στόχο την ενεργειακή αυτονομία του νησιού ενώ δεν παραλήφθηκε η αναφορά και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Συνεχίζοντας την περιοδεία του στις υπηρεσίες ο Κ. Μουσουρούλης επισκέφθηκε την Πολεοδομία και το Τμήμα Πρόνοιας της Νομαρχίας, το Επιμελητήριο και το ΚΑΠΗ.

 

Προτάσεις για την Ομηρούπολη
Το Δήμο Ομηρούπολης επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κ. Μουσουρούλης στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.
Ο κ. Μουσουρούλης, πέρα από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα που έδωσε στην επίσκεψη του, άγγιξε και θέματα ουσίας που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου. Συζήτησε με το δήμαρχο και πρόεδρο της ΤΕΔΚ Γ. Μαλαφή, για τα οικονομικά του Δήμου, για την Τεχνική Εταιρεία και τους εργαζόμενους σ’ αυτήν, ενώ δεν παρέλειψε να θίξει και θέματα που δείχνουν μια ιδιαίτερη ευαισθησία για το περιβάλλον, όπως η κατασκευή των ΧΥΤΑ και η οριοθέτηση των ΣΜΑ, η μετατροπή του κτιρίου της ΠΕΚΕΒ σε βιοκλιματικό και η προώθηση κι εφαρμογή προγραμμάτων ανακύκλωσης στο Δήμο και σε ολόκληρο το Νομό.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦιλοζωϊκός Σύλλογος για φόλες σε 3 ΜΥΛΟΥΣ
Επόμενο άρθροΤηλεοπτική εμφάνιση Κ. Μουσουρούλη σε Alter και ΑΝΤ1