Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Τηλεοπτική εμφάνιση Κ. Μουσουρούλη σε Alter και ΑΝΤ1

Τηλεοπτική εμφάνιση Κ. Μουσουρούλη σε Alter και ΑΝΤ1

17

 Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009


Δελτίο Τύπου


Στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, φιλοξενήθηκε σήμερα (Τρίτη) το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., Κ. Μουσουρούλης. «Η Χίος, σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα, έχει τη ναυτιλία της κι ένα γεμάτο καλάθι στον παραγωγικό ιστό, που της δίνει τη δυνατότητα να κοιτά το αύριο με αισιοδοξία», ανέφερε, προβάλλοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει η Χίος σε σχέση με άλλες περιφέρειες.
Στην ίδια εκπομπή, προκαλούμενος από την ερώτηση του δημοσιογράφου, ο Κ. Μουσουρούλης υποστήριξε ότι ο λαός πρέπει να επιλέξει την κυβέρνηση εκείνη που θα έχει την ικανότητα προγραμματισμού και οργάνωσης και χαρακτήρισε μείζον θέμα την πάταξη της διαφθοράς.
Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. φιλοξενήθηκε και στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, όπου είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί αναφορικά με το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.
Ο Κωστής Μουσουρούλης υποστήριξε ότι ωφελημένος από την τηλεαναμέτρηση ήταν ο πρωθυπουργός κι αυτό γιατί, όπως τόνισε, «είχε έναν έντιμο, σαφή και υπεύθυνο πολιτικό λόγο, απέναντι σε έναν επίγειο παράδεισο σε περίοδο οικονομικής κρίσης, που ανεύθυνα υπόσχεται μόνο το ΠΑΣΟΚ».
Ο Κ. Μουσουρούλης υπεραμύνθηκε του προγράμματος της Ν.Δ., που διαθέτει και τις λύσεις και την ικανότητα να τις υλοποιήσει κι αναφέρθηκε στα όσα η κυβέρνηση έχει να επιδείξει, παραθέτοντας ως παραδείγματα την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες. Καυτηρίασε την επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ με την αδιέξοδη παροχολογία και δήλωσε ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του: «Τα κόμματα δεν είναι ποδοσφαιρικές ομάδες που κατεβαίνουν για να πάρουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να έχουν και μετρήσιμο έργο. Τα προβλήματα της χώρας δεν πρέπει να μας χωρίζουν, αλλά να μας ενώνουν. Με όραμα και υπευθυνότητα θα κερδίσουμε τις εκλογές».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπισκέψεις Κ. Μουσουρούλη σε υπηρεσίες- Δήμο Ομηρούπολης
Επόμενο άρθροΕλπίδα Τσουρή: Συνάντηση με το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Χίου