Αρχική Νέα Τοπικά Επιτέλους: Δημοσιεύεται το Π.Δ. για το τοπικό ρυμοτομικό για Νέο Δικαστικό Μέγαρο

Επιτέλους: Δημοσιεύεται το Π.Δ. για το τοπικό ρυμοτομικό για Νέο Δικαστικό Μέγαρο

10


ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ
Βουλευτής Χίου – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Χίος, 28 Σεπτεμβρίου 2009
    
    

 

 Δημοσιεύεται στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα για την έγκριση τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή ανέγερσης του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Χίου και αναμένεται σύντομα να αρχίσει η εκτέλεση του έργου.
     Υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εστάλη για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο, το Προεδρικό Διάταγμα, με το οποίο εγκρίνεται το τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο στο Δήμο Χίου για την ανέγερση του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Χίου. Το Π.Δ. έλαβε αριθμό δημοσίευσης με ημερομηνία 25 Σεπτεμβρίου 2009 και αναμένεται να τυπωθεί σε ΦΕΚ εντός των προσεχών ημερών.
     Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται επιτυχώς μία μακρόχρονη προσπάθεια που είχε ως στόχο την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων και την απεμπλοκή του έργου του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Χίου. Το έργο αυτό έχει μεγάλη σημασία γιατί θα βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες στο χώρο της Δικαιοσύνης και θα διευκολύνει όλους τους εμπλεκόμενους (δικαστές, δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι, πολίτες).
     Με την άρση και του τελευταίου εμποδίου μπορεί πλέον να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και να αρχίσει σύντομα η κατασκευή του έργου, ώστε να αποκτήσει ο νομός μας Νέο Δικαστικό Μέγαρο.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠροεκλογική συγκέντρωση Κασσιώτου- Φαφαλιού
Επόμενο άρθροΚεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, 30/9