Αρχική Απόψεις Aρθρα Γιάννης Μισετζής: γιατί στηρίζω Τσουρή

Γιάννης Μισετζής: γιατί στηρίζω Τσουρή

12

  Οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής είναι σημαντικές τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον τόπο μας. Τα συσσωρευμένα προβλήματα  και το μεγάλο έλλειμμα Ανάπτυξης της Χίου πρέπει να κινητοποιήσουν τον καθ’ ένα και την κάθε μία από εμάς ξεχωριστά ,ώστε, μπροστά στην κάλπη να σκεφτούμε ρεαλιστικά, δημιουργικά και πρακτικά.


 Μέσα στον κυκεώνα της ακρίβειας, της ανασφάλειας και της απουσίας πολιτικής βούλησης για την επίλυση των προβλημάτων της, η Χίος βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, σε ένα κομβικό σταυροδρόμι, θυμίζει καράβι ακυβέρνητο που αναζητά καπετάνιο, για να την οδηγήσει σε σταθερή πορεία σιγουριάς και προοπτικής.


Στη φουρτούνα αυτή έχουμε ανάγκη από καπετάνιο έμπειρο και ικανό. Έχουμε ανάγκη από δοκιμασμένους πολιτικούς, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παράξουν έργο .


  Η Ελπίδα Τσουρή με την κυβερνητική εμπειρία, τη γνώση και την αποδεδειγμένη ικανότητα της στο να προωθεί τα ζητήματα που αφορούν το νησί και να δίνει λύσεις, είναι η εγγύηση για να μπούμε και πάλι σε μια γρήγορη τροχιά Ανάπτυξης, να βάλουμε και πάλι μπροστά τις ανάγκες του πολίτη, να δούμε το κράτος να αναλαμβάνει τις ευθύνες του για το σχεδιασμό και την προώθηση των προβλημάτων της περιφέρειας.


 Η Ελπίδα Τσουρή απέδειξε ότι μπορεί να γίνει χρήσιμη για το νομό με τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις, τις παρεμβάσεις και γενικά την προσωπική της δουλειά τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και στα διάφορα υπουργεία για την προώθηση των προβλημάτων του Νομού μας.


Η Ελπίδα Τσουρή είναι η εγγύηση. Είναι η σίγουρη επιλογή γιατί διακρίθηκε με τη δουλειά της. Γιατί πέτυχε στο έργο της. Γιατί σφράγισε τη μέχρι τώρα πορεία της με πρωτοβουλίες και έργα για το Νομό. Το Νοσοκομείο, τα φράγματα Κατράρη και Κόρης Γεφύρι και εκατοντάδες άλλα μικρά και μεγάλα έργα στους Δήμους και στη Νομαρχία χρηματοδοτήθηκαν ή ωρίμασαν κατά τις ημέρες της θητείας αλλά και της υφυπουργίας της.


 Χωρίς να θέλω να  υποτιμήσω την διάθεση για προσφορά των  υποψηφίων βουλευτών του Νομού πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι για να φτάσει κάποιος στο επίπεδο της Ελπίδας χρειάζονται  τουλάχιστον 8 χρόνια, αλλά ο νομός μας δεν χρειάζεται πια άλλους πειραματισμούς! Έχει ανάγκη από έργα ανάπτυξης ΤΩΡΑ!!!  Είναι η τελευταία μας ευκαιρία όσο διαρκεί το 4ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα κονδύλια.


Στηρίζω την υποψηφιότητα της Ελπίδας με  όλα τα ψυχικά μου αποθέματα γιατί πιστεύω  ειλικρινά ότι είναι το πιο  ικανό άτομο μέσα σε αυτή την πολιτική συγκυρία να προσφέρει στον τόπο μας .


 Γιάννης Ν. Μισετζής


Έμπορος-Νομαρχιακός Σύμβουλος Χίου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑγωνιστική Πρωτοβουλία Δ. Ομηρούπολης: για την ποιότητα του νερού στο Βροντάδο- σταματήστε το δικομματικό… σκυλοκαβγά
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση εισαγγελέα στην GA Ferries