Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Μ-Λ ΚΚΕ: Αλλαγή φρουράς

Μ-Λ ΚΚΕ: Αλλαγή φρουράς

11

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ


 Μ-Λ ΚΚΕ: ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ


             Στην τρέχουσα συγκυρία, με διογκούμενη τη λαϊκή ανασφάλεια και αβεβαιότητα για τα επερχόμενα, με δεδομένη την πλατιά λαϊκή δυσφορία και αγανάκτηση για το σήμερα και το αύριο που επιφυλάσσουν, το ΠAΣOK, για άλλη μια φορά, ετοιμάζεται να παίξει τον παλιό γνωστό ρόλο της ενσωμάτωσης της κοινωνικής δυσαρέσκειας στην αστική πολιτική, της απορρόφησης και εκτόνωσής της σε κανάλια ανώδυνα για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, του εκφυλισμού και της χειραγώγησης των αναπόφευκτων λαϊκών αντιδράσεων.


            Tα γενικά συμφέροντα της ολιγαρχίας επιτάσσουν την αλλαγή φρουράς στους κυβερνητικούς θώκους. Συντονίζονται οι κυρίαρχοι κύκλοι ώστε το ΠAΣOK να σχηματίσει, όσο το δυνατόν, πιο ισχυρή κυβέρνηση. Φροντίζουν, παράλληλα, να μην αποδυναμωθεί η NΔ σε βαθμό τέτοιο που να μην αποτελεί αξιόλογη μελλοντική εφεδρεία, ώστε να περιφρουρηθεί το δικομματικό σύστημα και η εναλλαγή στην κυβερνητική εξουσία των δυο κομμάτων, πυλώνων του αστικού πολιτικού συστήματος, που εγγυώνται και διασφαλίζουν την κυριαρχία τους.


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑγωνιστική Πρωτοβουλία Δ. Ομηρούπολης: για την ποιότητα του νερού στο Βροντάδο- σταματήστε το δικομματικό… σκυλοκαβγά
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση εισαγγελέα στην GA Ferries