Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Μ. Κασσιώτου, υπ. βουλευτής ΝΔ: Απάντηση στον Πρόεδρο Επιμελητηρίου Χίου

Μ. Κασσιώτου, υπ. βουλευτής ΝΔ: Απάντηση στον Πρόεδρο Επιμελητηρίου Χίου

9

 Μαρία Παναγιωτοπούλου-Κασσιώτου     Χίος, 29 Σεπτεμβρίου 2009
τ. Ευρωβουλευτής
Yποψ. Βουλευτής Ν.Δ. Χίου


Ευαγγελιστρίας 19 ΧΙΟΣ


        Προς τον κ. Αντώνη Ζαννίκο
       Πρόεδρο Επιμελητηρίου Χίου
       Φιλίππου Αργέντη 8   ΧΙΟΣ


        Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, 


       Σας συγχαίρω για τις καίριες, αντικειμενικές και επιτυχημένες παρατηρήσεις και προτάσεις σας για την πρόοδο του του επιχειρησιακού δυναμικού του Νομού μας. Αναγνωρίζω το δίκαιο των αιτημάτων σας και είμαι πρόθυμη να τα υποστηρίξω και μετεκλογικά, στο βαθμό που αυτό εξαρτάται από τις δυνάμεις μου.


 Επιτρέψτε μου να προσθέσω μία δική μου πρόταση που αφορά στη δημιουργία ενός σύγχρονα εξοπλισμένου και απαλλαγμένου από κάθε εξάρτηση Συμβουλευτικού Κέντρου, στην υπηρεσία αναπτυξιακών δράσεων ( σχετικών με εκπαίδευση – κατάρτιση ανθρώπινου δυναμικού, μελέτη αγοράς, εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων, ενίσχυση εισαγωγών – εξαγωγών, αξιοποίηση προγραμμάτων κλπ).
 Το κέντρο αυτό, με την υποστήριξη τακτικά εκδιδομένου ηλεκτρονικού και εντύπου πληροφοριακού δελτίου, θα βοηθήσει την διαδραστική επικοινωνία εμπόρων, επιχειρηματιών, νέων ενδιαφερομένων και καταναλωτών εντός και εκτός των ορίων του Νομού μας.
 Κατά τη γνώμη μου, οι ανωτέρω προτάσεις μπορούν να υλοποιηθούν από το Επιμελητήριο με Ευρωπαϊκή επιδότηση και χωρίς την ανάμειξη άλλων αρχών με πολιτικές εξαρτήσεις.


 Ελπίζοντας σε μελλοντική τακτική και καρποφόρα συνεργασία, σας εύχομαι καλή επιτυχία στους στόχους σας.Με εκτίμηση


Μαρία Παναγιωτοπούλου – Κασσιώτου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑγωνιστική Πρωτοβουλία Δ. Ομηρούπολης: για την ποιότητα του νερού στο Βροντάδο- σταματήστε το δικομματικό… σκυλοκαβγά
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση εισαγγελέα στην GA Ferries