Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Μαρία Κασσιώτου: προεκλογική δραστηριότητα

Μαρία Κασσιώτου: προεκλογική δραστηριότητα

7

 ίος, 30 Σεπτεμβρίου 2009ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 


 Η τέως ευρωβουλευτής και υποψ. βουλευτής Ν.Δ. Μαρία Κασσιώτου-Παναγιωτοπούλου, μέσα στα πλαίσια της προεκλογικής δραστηριότητάς της, επισκέφτηκε τις τελευταίες ημέρες φορείς, ιδρύματα και εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεω του νομού, αρχής γενομένης από την Ιερά Μητρόπολη Χίου. Η Μ. Κασσιώτου συναντήθηκε με τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Χίου κ. Διονύσιο και συνομίλησε με τους ιερείς και το προσωπικό των γραφείων.
 Από την επίσκεψή της εξάλλου στο Σκυλίτσειο Γενικό Νοσοκομείο Χίου η κ. Κασσιώτου απεκόμισε πολύ καλές εντυπώσεις. Η υποψήφια βουλευτής συνομίλησε με νοσηλευόμενους και ενημερώθηκε από τον διοικητή για την λειτουργία, τις ανάγκες και τις προοπτικές εξέλιξης του ιδρύματος. Ιδιαίτερα σημαντική για τον νομό θεώρησε η κ. Κασσιώτου τη δημιουργία της νέας υπερσύγχρονης πτέρυγας του ιδρύματος, οι εργασίες της οποίας ολοκληρώνονται σύντομα.
 Η υποψήφια επισκέφθηκε ακόμη τη βιβλιοθήκη της Χίου και συνομίλησε με το διευθυντή και το προσωπικό της για τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα προβλήματα του ιδρύματος. Ιδιαίτερα χρήσιμη για την αξιοποίηση του μεγάλου πλούτου της βιβλιοθήκης θεωρεί η υποψήφια βουλευτής την πρόσφατη επιστροφή στη βιβλιοθήκη των χώρων της, που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσε το Τμήμα Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
 Τέλος η κ. Κασσιώτου χαρακτηρίζει πολύ σημαντική τη δημιουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Κλειδού. «Η προστασία του περιβάλλοντος είναι κυρίως θέμα παιδείας. Η περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθησία των πολιτών ξεκινά από την γνώση των ιδιαίτερων προβλημάτων κάθε περιοχής. Η Νέα Δημοκρατία έκανε πολλά και οφείλει να κάνει περισσότερα ακόμα και στον τομέα αυτό», καταλήγει η κ. Παναγιωτοπούλου 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑγωνιστική Πρωτοβουλία Δ. Ομηρούπολης: για την ποιότητα του νερού στο Βροντάδο- σταματήστε το δικομματικό… σκυλοκαβγά
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση εισαγγελέα στην GA Ferries