Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Κ. Μουσουρούλης, επίσκεψη σε Βροντάδο- Ψαρά

Κ. Μουσουρούλης, επίσκεψη σε Βροντάδο- Ψαρά

17

 Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009
Δελτίο Τύπου

Στο Βροντάδο βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κωστής Μουσουρούλης. Πόρτα – πόρτα ήρθε σε άμεση επαφή με τους κατοίκους της πρωτεύουσας του Δήμου Ομηρούπολης, μιλώντας μαζί τους για τα καθημερινά ζητήματα αλλά κι εξειδικεύοντας σε θέματα όπως η ναυτιλία, οι επενδύσεις κ.αλ.


Το κλίμα ήταν πολύ θερμό και μεταφράστηκε σε εγκάρδια φιλοξενία από τους Βρονταδούσους, που παρακάθισαν σε γεύμα προς τιμήν του Κωστή Μουσουρούλη και της οικογένειας του.

 

Στα Ψαρά

Ιδιαίτερα ζεστή κι εγκάρδια ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι Ψαριανοί στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Κωστή Μουσουρούλη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο ακριτικό μας νησί.

Οι κάτοικοι των Ψαρών ευχαρίστησαν τον κ. Μουσουρούλη για όλες τις ενέργειες με τις οποίες έχει συμβάλλει ως σήμερα, από τις κυβερνητικές θέσεις τις οποίες κατείχε, στην επίλυση διάφορων θεμάτων που αφορούσαν το νησί. «Εσείς δε μας θυμόσαστε μόνο στις εκλογές», του έλεγαν χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και των επαφών που είχε ο υποψήφιος βουλευτής στα Ψαρά του δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους και τους δημοτικούς άρχοντες για την εκμετάλλευση και προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο νησί μέσα από αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα, με την εκμετάλλευση του νομοθετικού πλαισίου και τις ευεργετικές διατάξεις που υπάρχουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑγωνιστική Πρωτοβουλία Δ. Ομηρούπολης: για την ποιότητα του νερού στο Βροντάδο- σταματήστε το δικομματικό… σκυλοκαβγά
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση εισαγγελέα στην GA Ferries