Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ελπίδα Τσουρή: επίσκεψη στο Επιμελητήριο

Ελπίδα Τσουρή: επίσκεψη στο Επιμελητήριο

10

ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΟΥΡΗ
Υποψήφια Βουλευτής Νομού Χίου


Χίος, 01.10.2009


Δελτίο Τύπου 

Με εκπροσώπους ολόκληρου του παραγωγικού ιστού της τοπικής μας οικονομίας, συναντήθηκε, μέσω του Επιμελητηρίου Χίου, η υποψήφια βουλευτής Ελπίδα Τσουρή, σήμερα, Πέμπτη, 01.10.2009.

Στη συνάντηση, η οποία είχε γόνιμο και ουσιαστικό χαρακτήρα, συζητήθηκαν προβλήματα και προτάσεις, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης στην τοπική αγορά.


Στην εισαγωγική της τοποθέτηση η Ελπίδα Τσουρή, αφού περιέγραψε τις δυσμενείς εξελίξεις σε αυτό το επίπεδο, είχε την ευκαιρία να υπενθυμίσει τις πρωτοβουλίες που είχε η ίδια αναλάβει για να συζητηθούν σε βάθος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική οικονομία καθώς και ο ενδεδειγμένος σχεδιασμός για την επίλυση τους.
Επισήμανε ότι τα θέματα τόνωσης και στήριξης των επιχειρήσεων του Νομού περιλαμβάνονται στις προτεραιότητες της επόμενης μέρας και ότι απαιτείται συνολικός σχεδιασμός και αποφάσεις, τόσο σε βραχυπρόθεσμο, όσο και σε μεσοπρόθεσμο επίπεδο.


Ιδιαίτερα επισήμανε την ανάγκη για την προώθηση έργων στις βασικές υποδομές του Νομού Χίου, το σχεδιασμό ενός αναπτυξιακού μοντέλου συμβατού με τα χαρακτηριστικά της Χίου και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.


Από την πλευρά τους τα μέλη του Επιμελητηρίου Χίου έθεσαν ζητήματα που τους απασχολούν και κατέθεσαν σχετικές προτάσεις. Συζητήθηκαν θέματα, τόσο τοπικού, όσο και γενικότερου ενδιαφέροντος, ενώ κοινή ήταν η αγωνία για το μέλλον.


Στο κλείσιμο της συνάντησης, συμφωνήθηκε η στενή συνεργασία για την προώθηση των ζητημάτων της τοπικής οικονομίας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.


 


Από το γραφείο τύπου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚ. Μουσουρούλης, επίσκεψη σε Βροντάδο- Ψαρά
Επόμενο άρθροΣύλληψη 2 νεαρών για κατοχή- χρήση ηρωϊνής, μεθαδόνης