Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Μαρία Κασσιώτου: Μήνυμα σε ετεροδημότες

Μαρία Κασσιώτου: Μήνυμα σε ετεροδημότες

5

 Χίος, 2 Οκτωβρίου 2009     Αγαπητοί μου Χιώτισσες και Χιώτες ετεροδημότες,
    
     Δύο μέρες πριν από τις Εκλογές της 4ης Οκτωβρίου επιθυμώ να κλείσω την προεκλογική μου δραστηριότητα απευθυνόμενη σε όλους εσάς, που θα ψηφίσετε  για τους υποψηφίους του νομού μας από τον τόπο κατοικίας σας.
    
     Αν και δε μπόρεσα να σας δω και να μιλήσω μαζί σας άμεσα, να ακούσω ζωντανά όσα σκέφτεσθε για τον τόπο μας, όσα ελπίζετε γι αυτόν, όσα περιμένετε από εμάς τους υποψηφίους, σας νιώθω πολύ κοντά μου.
     Από παλιά ως φοιτήτρια και μετά ως καθηγήτρια, αλλά και τα τελευταία πέντε χρόνια ως Ευρωβουλευτής είχα την ευκαιρία να σας συναντήσω σε πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις στην πρωτεύουσα, σε άλλες ελληνικές πόλεις, στην Ευρώπη αλλά και στη μακρινή Αμερική.
     Πολλοί από σας επισκεφθήκατε και το Ευρωκοινοβούλιο. Εκεί προσπάθησα, ανάμεσα στα άλλα, με εκθέσεις, εκδήλώσεις, προτάσεις, αλλά και επισκέψεις συναδέλφων μου στη Χίο, να φέρω στο ευρωπαϊκό προσκήνιο όχι μόνο τα εκλεκτά προϊόντα του νησιού μας, αλλά και τον πολιτισμό και τις απαράμιλλες ομορφιές του.
      Να ευαισθητοποιήσω ακόμα τους συναδέλφους μου στα σοβαρά προβλήματα της περιοχής μας που σχετίζονται με τη λαθρομετανάστευση, τη ναυτιλία, τη ναυτική εργασία, την κοινοτική βοήθεια στις παραμεθόριες περιοχές.  
     Κίνητρό μου για όλα αυτά ήταν και είναι η αγάπη μου για την ιδιαίτερη πατρίδα μας.
     Γι’ αυτό και δέχθηκα  την πρόσκληση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, να θέσω την εμπειρία της Ευρώπης στην υπηρεσία του τόπου μας, στην υπηρεσία  της Χίου.
     Στις μεθαυριανές εκλογές διακυβεύεται το μέλλον της χώρας μας.
     Ας εμπιστευθούμε τους ανθρώπους που δεν υποστηρίζουν πως είναι αλάνθαστοι και γι’ αυτό μπορούνε να λένε όλη την αλήθεια στο λαό. Δεν υπόσχονται  «παχιές αγελάδες», αλλά στοχεύουν στο εθνικό συμφέρον με  αίσθημα ευθύνης.
     Ας κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες των κούφιων συνθημάτων και των ψευδεπίγραφων ονομάτων που καπηλεύονται τα ιερά και τα όσια του τόπου μας. 
     Μόνον ο Κώστας Καραμανλής, που τον σέβονται και τον εμπιστεύονται οι ευρωπαίοι ηγέτες, μπορεί με πρόγραμμα και υπευθυνότητα να βγάλει τη χώρα από την κρίση.
     Ας του δώσουμε νέα λαϊκή εντολή, ψηφίζοντας και πάλι τη Νέα Δημοκρατία, για το καλό της Ελλάδος, για την προκοπή του τόπου μας.


     
      Με πολλή εκτίμηση
    
      Μαρία  Παναγιωτοπούλου – Κασσιώτου


Ευαγγελιστρίας 19 ΧΙΟΣ        mariepanayotopoulos@gmail.com http://mpanayotopouloscassiotou.blogspot.com

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚ. Μουσουρούλης, επίσκεψη σε Βροντάδο- Ψαρά
Επόμενο άρθροΣύλληψη 2 νεαρών για κατοχή- χρήση ηρωϊνής, μεθαδόνης