Αρχική Νέα Τοπικά Απάντηση Δημάρχου Χίου σε Γ. Παπαδόπουλο για τα επιδόματα

Απάντηση Δημάρχου Χίου σε Γ. Παπαδόπουλο για τα επιδόματα

9

Την ακόλουθη απάντηση δίνει ο δήμαρχος Χίου Παντελής Βρουλής στις καταγγελίες του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Παπαδόπουλου για τον τρόπο που δόθηκαν τα επιδόματα.
Η απάντηση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ από όπου και αναδημοσιεύουμε:

 


“Θα ήταν ψέμα να πω ότι εκπλήσσομαι από την αντίδραση της προσφιλούς αντιπολίτευσης, δια στόματος του κου Λυπαρή, του ομοϊδεάτη του κου Παπαδόπουλου, μέλος του ΔΟΠ, αλλά και της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Χίου. Να υπενθυμίσω ότι τα επιδόματα είναι θεσμός που καθιέρωσε το ΠΑΣΟΚ και νοιώθω καλά που δεν έχω ποτέ μπερδέψει κομματικά με τέτοιες ανθρώπινες εκφράσεις και υποχρεώσεις της Πολιτείας γενικότερα.
Θα ήθελα όμως να σας παρακαλέσω να δημοσιευθεί και η δική μου θέση, απάντηση σε περίοπτη θέσης την 1η σελίδα, όπως και οι συκοφαντίες του κου Παπαδόπουλου.
Ο κος Παπαδόπουλος, ως μέλος της Επιτροπής του ΔΟΠ γνώριζε πολύ καλά και το ποσό, αλλά και το πότε οι δικαιούχοι μπορούν να παραλάβουν το επίδομά τους, αφού ο ίδιος τους έκανε την ανάλογη ενημέρωση κατ’ ιδίαν και τηλεφωνικώς.
Έως εδώ καλώς έχει. Το να κάνει δηλαδή ο κος Παπαδόπουλος την πολιτική του. Η πολιτική όμως αυτή, όταν εμπλέκει τη συκοφαντία και το ψέμα, ξεπερνά τη δεοντολογία και την ηθική. Το ψέμα είναι ότι διέδιδε ότι αντί του ποσού των 300-400 ευρώ, και καλά έπρεπε να πάρουν 500-600 ευρώ και ότι ο «κακός Δήμαρχος» τα έκοψε! Αυτό επιεικώς χαρακτηρίζεται ανέντιμο! Στον κο Παπαδόπουλο, προφανώς, αποτελεί προσφιλή ενασχόλησή του, η λασπολογία.
Έχει πολλές φορές δηλώσει ότι σε τέτοιου είδους δηλώσεις και φημολογίες δεν αξίζει καν να ασχολείται κάποιος. Οφείλω να πω στους πολίτες ότι απουσίαζα για δέκα ημέρες, καθώς και ο υπεύθυνος Δημοτικός Ταμίας και γι’ αυτό καθυστέρησαν να δοθούν τα επιδόματα. Όταν αντελήφθην το γεγονός της «σπέκουλας» και την τεχνηέντως χειραφέτηση αθώων πολιτών από μέρους του Κου Παπαδόπουλου, έσπευσα να το διευκρινίσω και να πω την αλήθεια».

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 2/10/2009

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚ. Μουσουρούλης, επίσκεψη σε Βροντάδο- Ψαρά
Επόμενο άρθροΣύλληψη 2 νεαρών για κατοχή- χρήση ηρωϊνής, μεθαδόνης