Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Μικές Γιαννάρας: μήνυμα- ευχαριστήριο σε ψηφοφόρους

Μικές Γιαννάρας: μήνυμα- ευχαριστήριο σε ψηφοφόρους

15

 ΧΙΟΣ 5/10/09
   
   Η θριαμβευτική  νίκη του ΠΑΣΟΚ, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, είναι γεγονός. Η ευρεία πλειοψηφία που έδωσε ο ελληνικός λαός στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα γεννά μεγάλες προσδοκίες στους πολίτες, που δεν αντέχουν άλλο την υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου και το σκληρό πρόσωπο της κρατικής μηχανής που δυσκολεύει την καθημερινότητα τους.
   Τώρα περιμένουν από την κυβέρνηση ενός σημαντικού ηγέτη, του Γιώργου  Παπανδρέου, με καθαρές πρωτοποριακές απόψεις και αποφασισμένου για τομές και ρίξεις, που δικαιώθηκε πανηγυρικά από τον ελληνικό λαό, να δώσει νέα προοπτική στον τόπο. Πολύ δουλειά μας περιμένει όλους, σε όποιον τομέα και αν εργαστεί ο καθένας μας.
    Και στη Χίο οι πολίτες έδωσαν μεγάλη νίκη στο ΠΑΣΟΚ. Για τη νίκη αυτή εργαστήκαμε με πάθος.
    Έδωσα ένα σκληρό προσωπικό αγώνα, καθαρό, άδολο, μακριά από χορηγούς και οικονομικά στηρίγματα μέσα σ’ ένα σκηνικό πολιτικών συμμαχιών και παρατρεχάμενων που ανέλαβαν εργολαβικά, την προσφιλή γι’ αυτούς προσπάθεια επηρεασμού των ψηφοφόρων.
   Αισθάνομαι υπερήφανος που έδωσα έναν ακόμα αγώνα με μοναδικό σύμμαχο τους απλούς πολίτες της καθημερινότητας και τους νέους ανθρώπους που για ακόμα μια φορά με στήριξαν.
   Τους ευχαριστώ και υπόσχομαι ότι πάντα θα αγωνίζομαι γι΄ αυτούς.
  
   Μικές Γιαννάρας,
   Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜορφωτικός Εκπολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Νενήτων “Η ΒΟΚΑΡΙΑ” : Πολιτιστικά εργαστήρια
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη στη Χίο του Αμερικανού Προξένου