Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Κωστής Μουσουρούλης: μήνυμα- ευχαριστήριο σε ψηφοφόρους

Κωστής Μουσουρούλης: μήνυμα- ευχαριστήριο σε ψηφοφόρους

10

 Μήνυμα 5ης ΟκτωβρίουΑπό τα βάθη της καρδιάς μου και με ειλικρινή συγκίνηση ευχαριστώ τους πολίτες της Χίου που με τίμησαν με την ψήφο τους και με στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους για να τους εκπροσωπήσω στη Βουλή των Ελλήνων.

Επέλεξα να δώσω τον προεκλογικό μου αγώνα με το μοναδικό τρόπο που ήξερα, με ειλικρίνεια και με ευθύτητα. Η επιβράβευση της προσπάθειάς μου, σηματοδοτεί μια ξεκάθαρη πολιτική επιλογή της Χιακής κοινωνίας. Η ψήφος κάθε Χιώτη είναι για μένα τιμή, ευθύνη και ισχυρή εντολή για ουσιαστικό έργο, ωφέλιμο στον τόπο.


Αισθάνομαι Βουλευτής όλων των Χιωτών, των Εγνουσιουτών και των Ψαριανών, ανεξάρτητα από την επιλογή τους στις εκλογές, γιατί είναι βαθιά μου πίστη ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα και δεν αφήνουν περιθώρια διακρίσεων. Δεσμεύομαι απέναντί σας, να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να κάνω πράξη το όραμα που μαζί θέσαμε ως στόχο: 
μια Χίο που διεκδικεί και πετυχαίνει περισσότερα.


Το εκλογικό αποτέλεσμα δημιουργεί νέα δεδομένα τόσο για τη χώρα όσο και για τη Νέα Δημοκρατία. Οι πολίτες επέλεξαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα και όλοι οφείλουμε να το κατανοήσουμε και να εργαστούμε σκληρά για να εκπληρώσουμε ξανά τις προσδοκίες τους. Το αποτέλεσμα των εκλογών επιβάλλει να βγάλουμε ξεκάθαρα συμπεράσματα για το παρελθόν και να συνεχίσουμε δυναμικά για το μέλλον του τόπου μας.


Κωστής Μουσουρούλης, βουλευτής ν. Χίου της ΝΔ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜορφωτικός Εκπολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Νενήτων “Η ΒΟΚΑΡΙΑ” : Πολιτιστικά εργαστήρια
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη στη Χίο του Αμερικανού Προξένου