Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Κωστής Τριαντάφυλλος: μήνυμα- ευχαριστήριο σε ψηφοφόρους

Κωστής Τριαντάφυλλος: μήνυμα- ευχαριστήριο σε ψηφοφόρους

10

 

Ήταν ένα αποτέλεσμα πολύ θετικό για το κίνημα. Ένα αποτέλεσμα που όπως είχα πει και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν πρέπει να βρει κανέναν χαρούμενο και κανέναν λυπημένο. Αυτό είναι το πρώτο δεδομένο για τη νέα πορεία που ξεκινάει με την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μια κυβέρνηση που έχει μπροστά της πάρα πολλά και δύσκολα προβλήματα, από την άλλη πλευρά πρέπει να έχει πολίτες αποφασισμένους να κάνουν ρίξεις, τομές και συγκρούσεις και ανατροπές. Κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου είχα πει από την αρχή ότι αυτές οι εκλογές δεν αφορούν ένα πρόσωπο, αφορούν όλους εμάς και ότι αυτές οι εκλογές είναι οι δικές μας εκλογές. Επομένως σε κάθε περίπτωση αυτοί οι στόχοι ήταν συλλογικοί. Ήταν στόχοι οι οποίοι είχαν να κάνουν με την αλλαγή, την αλλαγή στην καθημερινότητα του πολίτη, όπου μπορούσαμε να την κάνουμε σε σύγκρουση με συμφέροντα….
Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες που με εμπιστεύτηκαν, και τους ευχαριστώ, με την ψήφο τους με την εμπιστοσύνη τους να τους εκπροσωπήσω, είχαν στο μυαλό τους πολιτικά ότι αυτή η αλλαγή μπορεί να περάσει μέσα από το δικό μου το πρόσωπο.
Είμαι όμως σίγουρος και εύχομαι κάθε επιτυχία στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, την Ελπίδα Τσουρή για την καινούρια θητεία που ξεκινάει μπροστά της.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009 (DIMOKRATIKI.ORG)

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜορφωτικός Εκπολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Νενήτων “Η ΒΟΚΑΡΙΑ” : Πολιτιστικά εργαστήρια
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη στη Χίο του Αμερικανού Προξένου