Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ελπίδα Τσουρή: μήνυμα- ευχαριστήριο σε ψηφοφόρους

Ελπίδα Τσουρή: μήνυμα- ευχαριστήριο σε ψηφοφόρους

8


 

 Η ικανοποίηση για την θριαμβευτική επικράτηση του κόμματός της αλλά και για την προσωπική της επιτυχία ήταν έκδηλη στο πρόσωπο της Ελπίδας Τσουρή καθώς περιστοιχιζόταν από τους πολλούς υποστηρικτές της που κατέκλυσαν την πλατεία χθες τη νύχτα για να γιορτάσουν τη νίκη. Η πρώτη δήλωσή της βουλευτή στη «Δ» ήταν η εξής:
Σήμερα ο ελληνικός λαός με μια συντριπτική πλειοψηφία με ένα θριαμβευτικό ποσοστό, έδωσε εντολή στο ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει τη χώρα. Αλλάζουμε σελίδα, ξαναποκτάμε το δικαίωμα στην ελπίδα και την αισιοδοξία, ξέρουμε ότι αυτή η μεγάλη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού μεταφράζεται για μας από υψηλού αίσθημα ευθύνης, γνωρίζουμε την κρισιμότητα και τα προβλήματα τα οποία θα κληθούμε να διαχειριστούμε.
Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας στη Χίο ότι τόσο η εντολή τους προς το ΠΑΣΟΚ όσο και η εντολή τους προς το πρόσωπό μου θα μεταφραστεί σε πολλή και σκληρή δουλειά με ακόμα πιο θετικά αποτελέσματα για λύση στα τοπικά μας προβλήματα και όχι μόνο…
Ένα από καρδιάς ευχαριστώ σε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μου. Περάσαμε δύσκολες στιγμές και αυτές οι δύσκολες στιγμές είναι γνωστές. Στάθηκαν όμως κοντά μου με ψυχή με καρδιά με μυαλό κι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο από ένα μεγάλο ευχαριστώ. Επιφυλάσσομαι όμως να το ανταποδώσω στο μέλλον.
Στους συνυποψήφιους μου εύχομαι καλή συνέχεια, καλόν αγώνα σε όλους…

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009 (dimokratiki.org)

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜορφωτικός Εκπολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Νενήτων “Η ΒΟΚΑΡΙΑ” : Πολιτιστικά εργαστήρια
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη στη Χίο του Αμερικανού Προξένου