Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Επίσκεψη Μουσουρούλη στα Μαστιχοχώρια

Επίσκεψη Μουσουρούλη στα Μαστιχοχώρια

17

 Εκπληρώνοντας μία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του, ο βουλευτής Χίου Κωστής Μουσουρούλης βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 6 Οκτωβρίου, κοντά σε κατοίκους των Μαστιχοχωρίων, για να τους εκφράσει και προσωπικά τις ευχαριστίες του για τη στήριξη κατά την τελευταία εκλογική διαδικασία.


Ο βουλευτής επισκέφθηκε τα χωριά Βέσσα, Λιθί, Ελάτα, Αρμόλια, Ολύμπους και Μεστά, όπου οι κάτοικοι, ψηφοφόροι και μη της Νέας Δημοκρατίας, τον υποδέχτηκαν θερμά και εγκάρδια.


Ο Κ. Μουσουρούλης αναγνώρισε την πικρία που διακατέχει τους Νεοδημοκράτες για τη βαριά ήττα της παράταξης, οι οποίοι σε όλη την επικράτεια, φυσικά και στη Χίο, αισθάνονται απομονωμένοι και εγκαταλελειμμένοι.


Αφού παρακολούθησε με προσήλωση τις θέσεις και τις απόψεις τους, κατέθεσε την εμπειρία του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα, δύο εκ των κυριοτέρων υπουργείων, όπου στην οποιαδήποτε πολιτική εξυγίανσης του δημόσιου τομέα ή στον οποιονδήποτε σχεδιασμό ανάπτυξης των δημοσίων επιχειρήσεων, η κυβέρνηση έβρισκε απέναντί της τη συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ, να παρακωλύει κάθε πρωτοβουλία.


Οι κάτοικοι των Μαστιχοχωρίων παρακάλεσαν το βουλευτή τους να διαβιβάσει στα υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ τη λύπη τους από τη εμφάνισή τους στα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, όπου στην τακτική της εσωστρέφειας και των προσωπικών φιλοδοξιών κατεβάζουν περισσότερο την εικόνα της ΝΔ, ακόμη περισσότερο και από το απροσδόκητο εκλογικό αποτέλεσμα του 33,5%.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜπάσκετ: πρωτάθλημα παίδων, 1η αγωνιστική
Επόμενο άρθροΠυργί: Πυρκαγιά σε ΙΧ