Αρχική Νέα Τοπικά Φιλοζωϊκός Σύλλογος: πρόγραμμα στειρώσεων

Φιλοζωϊκός Σύλλογος: πρόγραμμα στειρώσεων

5

 ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΥ
αρ. μητρ. Πρωτ. Χίου 467/30-09-96
Τ.Θ. 41, Χίος 82100, www.chiosaws.org, τηλ.6907758394


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


   Οι τρεις νεαρές σκυλίτσες της φωτογραφίας βρέθηκαν πριν μερικούς μήνες εγκαταλειμμένες στη Σούδα του Κάστρου. Σιγά-σιγά έφτασαν στο Βουνάκι και στο λιμάνι όπου καταστηματάρχες, περαστικοί και τουρίστες τις ταΐζουν. Η καστανόμαυρη (σαν λυκόσκυλο) ονομάζεται Τζιλ, η πιτσιλωτή Κέλλυ και η μαυρόασπρη (σαν αγελάδα) Σαμπρίνα. Οι μεγαλύτεροι μαντεύετε πως οι σκύλοι πήραν τα ονόματα τους από τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 70.
   Οι τρεις νεαρές σκυλίτσες έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να εξακριβωθεί πως είναι απολύτως υγιείς, εμβολιάστηκαν και στειρώθηκαν από το Φιλοζωικό Σύλλογο Χίου και επανεντάχθηκαν στο χώρο που ζούσαν πριν την επέμβαση, όπως προβλέπει ο Νόμος.
   Αυτή είναι η μοναδική λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων σκύλων: έλεγχος των ιδιοκτητών σκύλων, ενημέρωση του κόσμου για να πάψει να τους εγκαταλείπει και στειρώσεις ώστε να μην αναπαράγονται τα εγκαταλειμμένα ζώα. Όποιος θέλει να ενισχύσει το πρόγραμμα στειρώσεων του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου που στηρίζεται αποκλειστικά σε δωρεές ιδιωτών μπορεί να απευθυνθεί στους κτηνιάτρους που πραγματοποιούν τις επεμβάσεις.
   Αγαπήστε τα τρία φιλικά και ήμερα σκυλιά και βοηθήστε τα να επιβιώσουν μαζί μας. Μην τα φοβηθείτε όταν τα συναντήσετε στο πάρκο Παπανδρέου, στην οδό Ροΐδη ή στη Λάδης και στο λιμάνι. Χαϊδέψτε τα, παίξτε μαζί τους ή απλά αφήστε τα να ζήσουν. Έχουν τα ίδια δικαιώματα όπως κάθε πλάσμα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠροβολή της Χίου στο ΣΚΑΙ
Επόμενο άρθροΙσίδωρος Κάργατζης, συμμετοχή σε μαραθώνιο στο Παρανέστι Δράμας