Αρχική Νέα Τοπικά Φιλοζωϊκός: πρόγραμμα στείρωσης αδέσποτων

Φιλοζωϊκός: πρόγραμμα στείρωσης αδέσποτων

31

 ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ


   Άλλα τρία σκυλιά στειρώθηκαν με μέριμνα του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου αυτήν την εβδομάδα. Ένα από αυτά, η Λέττυ, η οποία βρέθηκε πέρσι τα Χριστούγεννα χτυπημένη από αυτοκίνητο στην οδό Κωνσταντίνου Μονομάχου, υιοθετήθηκε από οικογένεια στο Φραγκοβούνι. 
   Το δεύτερο σκυλί είναι η Σίσσυ, εγκαταλείφθηκε στο δρόμο από οικογένεια που μετακόμισε. Την περιέθαλψαν οι γείτονες και τώρα μένει στο κέντρο της πόλης, αλλά όχι στο δρόμο πια αφού την υιοθέτησε οικογένεια στον Άγιο Γιάννη το Θεολόγο.
   Τέλος, στο αυτοκίνητο μαζί με τη Λέιλα, εικονίζεται η Τίνα λίγο πριν αναχωρήσει για το χειρουργείο. Η Τίνα σώθηκε από περιτονίτιδα την τελευταία στιγμή, είναι παιχνιδιάρα και φιλική με τους ανθρώπους και ψάχνει για σπίτι όπου θα την αγαπούν, θα τη φροντίζουν και δεν θα την έχουν συνέχεια δεμένη.
   Το κόστος των τριών επεμβάσεων ανέρχεται στα 450 ευρώ. Σύμφωνα με το Νόμο και το επιδοτούμενο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  θα έπρεπε να εξοφληθεί από το Δήμο Χίου πράγμα το οποίο δεν γίνεται. Παρακαλούμε όποιον έχει διάθεση να συνεισφέρει στις στειρώσεις των αδέσποτων σκύλων ας απευθυνθεί στο Φιλοζωικό Σύλλογο.
   Υπενθυμίζουμε, διότι την τελευταία εβδομάδα δεχτήκαμε 32 (τριάντα δύο) τηλεφωνήματα από ανθρώπους που ήθελαν να παραλάβουμε κάποιο σκυλί ή γατί, πως ο Φιλοζωικός Σύλλογος δεν περισυλλέγει ζώα. Εμβολιάζει, στειρώνει, ενημερώνει και αρθρογραφεί.  
  

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπιστολή Ελπ. Τσουρή σε υφ. Οικονομικών για Κάμπο
Επόμενο άρθροΝΟΧ-Λάρισα: 3η Αγωνιστική Α1 πόλο Ανδρών