Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΙΟΥ: διαμαρτυρία για τις κλήσεις πολιτών σε λιμεναρχείο...

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΙΟΥ: διαμαρτυρία για τις κλήσεις πολιτών σε λιμεναρχείο λόγω της κινητοποίησης για πρόσφυγες

5

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΙΟΥΈχουν περάσει λίγοι μήνες από τα γεγονότα του καλοκαιριού, όταν ενεργοί  πολίτες   αντέδρασαν στα σχέδια απέλασης oμάδας προσφύγων μεταξύ των οποίων υπήρχαν και μικρά παιδιά.
Σήμερα το Κεντρικό Λιμεναρχείο  Χίου, προφανώς με άνωθεν εντολές, καλεί σε κατάθεση επιλεκτικά  πολίτες ,μεταξύ των οποίων και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ  που παραβρέθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν  .
Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου καταγγέλλει  ότι το γεγονός αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της επιβολής του Νόμου και της Τάξης  ,της μηδενικής ανοχής και του γενικότερου κλίματος εκφοβισμού  και υστερίας που καλλιεργείται από ακραίες συντηρητικές πλευρές ,.
Δηλώνουμε  ενεργητική συμπαράσταση σε όλους εκείνους τους πολίτες  που σύρονται για «κατάθεση;;»  και καλούμε  τις αρμόδιες αρχές  και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να σταματήσουν κάθε παραπέρα  ενέργειες .
Τα ανθρωπιστικά αισθήματα  και η αλληλεγγύη των πολιτών απέναντι στους άμοιρους και εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας δεν μπαίνουν σε «εισαγγελικές παραγγελίες.» και βέβαια δεν μας τρομάζουν..

Χίος 9-11-09

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπιστολή Ελπ. Τσουρή σε υφ. Οικονομικών για Κάμπο
Επόμενο άρθροΝΟΧ-Λάρισα: 3η Αγωνιστική Α1 πόλο Ανδρών