Αρχική Νέα Τοπικά Συμμετοχή ΝΑΟΧ στην αθλητική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο

Συμμετοχή ΝΑΟΧ στην αθλητική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο

44

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 


 


Όπως σας είχαμε κάνει γνωστό στα πλαίσια του κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, ο Νομαρχιακός Αθλητικός Οργανισμός Χίου συμμετείχε στην αθλητική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2009.


Το περίπτερο του ΝΑΟΧ στο διήμερο της έκθεσης λόγω του ότι ήταν το μοναδικό που πρόβαλε αθλητικά γεγονότα της τότε και νυν εποχής μέσα από φωτογραφικό και αθλητικό υλικό, προσέλκυσε σχεδόν όλους τους επισκέπτες οι οποίοι αφενός είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν τόσο για τη Χίο, όσο και για τα αθλητικά δρώμενα  του Νομού μας, τις αθλητικές υποδομές και τις πανέμορφες περιπατητικές διαδρομές του, αφετέρου μέσα από το κέρασμα των Χιώτικων ποτών προσφορά ( Αφοί Σεραφείμ, Στουπάκη, Ψυχή, Stefos ) και την διανομή της οικολογικής τσάντας με το περιεχόμενό της  έντυπο υλικό, προϊόντα με βάση την μαστίχα για την περιποίηση  και ομορφιά του σώματος ( χορηγία των Χιώτικων  εταιρειών Mastiha Shop, Mastixa Spa και Άνεμος ).


Μεταξύ των επισκεπτών ξεχώρισαν οι δημοσιογράφοι:


Γ. Μαμουζέλος, Δ. Σταυρακάκης, Ν. Γκομόλης, Κ. Σαργολόγος, Κ. Δουμιά, Α. Κουτσουράδη, Ν. Κρινής και Ε. Πλακίδας.


Οι βετεράνοι και εν ενεργεία αθλητές:


Α. Βερούλη, Κ. Θάνου, Β. Πατουλίδου, Δ. Κάβουρας, Π. Δεβετζή, Π. Μελαχροινούδης, Χ. Πολίτσης, Κ. Σιάχος και οι Κενυάτες πρωταθλητές του περσινού και φετινού κλασικού Μαραθωνίου.


Παράγοντες του αθλητισμού:


Β. Σεβαστής πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Μ. Ασημακόπουλος  υπεύθυνος διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ Α. Αποστολόπουλος τεχνικός σύμβουλος ΣΕΓΑΣ ο υιός του Γρηγορίου Λαμπράκη Γ. Λαμπράκης και οι γιατροί της ιατρικής ομάδας Ε.Κ Κ Α Ν.


Α. Αναστασάκης, Σ. Γεωργόπουλος και Α. Μαράτσος.


ΟΙ δήμαρχοι Μαραθώνα και Αιγάλεου Σ. Ζάγαρης, Δ. Καλογερόπουλος.


Οι Χιώτες αθλητές που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο Ι. Τζήκας, Η. Αρβυθάς,


Θ. Ανδρουλάκης, Α. Γαϊτάνος, Η. Καλαμάκης.


Η Διοίκηση του ΝΑΟΧ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν για την παραγωγή της μικρούς μήκους ταινίας « Αθλητισμός και Χίος από το χθες στο σήμερα » ιδιαίτερα το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και τους υπαλλήλους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου.