Αρχική Απόψεις Aρθρα Σαράντος Πιτσιλαδής: ένας κόμπος στο λαιμό ενόψει της δίκης για την υπόθεση...

Σαράντος Πιτσιλαδής: ένας κόμπος στο λαιμό ενόψει της δίκης για την υπόθεση της Αγγελικής

13

 Xίος, 15 Νοεμβρίου 2009


Αγαπητή εφημερίδα


Κάθε φορά που πλησιάζει η μέρα της δίκης ένας κόμπος μου καρφώνεται στο λαιμό.


Ένα πελώριο «γιατί» μου σφηνώνει στο μυαλό και με βασανίζει τα βράδια . Αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να έρχεται και να ξανάρχεται αυτή η μέρα, που θα θυμηθούμε πάλι τις τραγικές στιγμές της Αγγελικής και θα βασανίσουμε και πάλι τα συναισθήματά μας . Κι ύστερα σκέφτομαι την κατάσταση της και λυπάμαι. Θαυμάζω τις αντοχές της, την αγάπη της στη ζωή και στους δικούς της. Κοντά 4 χρόνια φυλακισμένη στο σώμα της, δεν έπαψε ούτε στιγμή να ελπίζει, να αγωνίζεται να ελευθερωθεί και να τους αγκαλιάσει όλους .


Τέλος μου έρχονται στο μυαλό όλα αυτά που της επιτέθηκαν εκείνη τη μέρα, τα οποία 4 χρόνια μετά δεν έχουν αλλάξει σε τίποτα.


Kαι σήμερα που γράφω αυτές τις σκέψεις, αναρωτιέμαι  πώς θα νιώθει, καθώς  πλησιάζει η  μέρα της δίκης, κλεισμένη στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου στη μακρινή Γερμανία. Εκεί βρίσκεται  τώρα με το Θοδωρή και  αγωνίζεται να βελτιωθεί η υγεία της, περιμένοντας κάθε μέρα κάποιος να της πάρει τηλέφωνο για να ακούσει τη φωνή των αγαπημένων της προσώπων.


  Παρακαλώ τους δικαστές, την Πέμπτη 19 του Νοέμβρη, που θα καθίσουν τα στα έδρανά τους,  να μην αναβάλλουν και πάλι τη δίκη. Να σκεφθούν την αγωνία τους και να αποδώσουν  δικαιοσύνη.


                                                                     Πιτσιλαδής Σαράντος


                                                                          φίλος τους
 


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑ.Δ.Ε.Δ.Υ.: 17 ΝΟΕΜΒΡΗ : ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ.
Επόμενο άρθρο“Ελευθεριακή Οροσειρά Αλληλεγγύης”: Αλληλεγγύη στην Αγγελική