Αρχική Νέα Τοπικά Ετοιμο το Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Καμποχώρων

Ετοιμο το Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Καμποχώρων

41


 

 Ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του κλειστού γυμναστηρίου Δήμου Καμποχώρων. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης της Ν.Α. Χίου με το Δήμο Καμποχώρων.

Το κλειστό γυμναστήριο κατασκευάστηκε στην περιοχή της Γεωργικής Σχολής στο Χαλκειός Δήμου Καμποχώρων, σε οικόπεδο που παραχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Χίου. Το έργο του Κλειστού Γυμναστηρίου ξεκίνησε από το Δήμο Καμποχώρων με πιστώσεις από ΕΠΤΑ, συνεχίστηκε με πιστώσεις από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ, ενώ το έργο του περιβάλλοντα χώρου ολοκληρώθηκε με χρηματοδότηση από τους ΚΑΠ και Συνεισφορές της Ν.Α. Χίου στο πλαίσιο της προαναφερθείσας προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Καμποχώρων.


Πρόκειται για ένα έργο που έρχεται να καλύψει γνωστό αίτημα της τοπικής κοινωνίας για δημιουργία αθλητικών υποδομών στο Δήμο Καμποχώρων. Επίσης, το νέο κλειστό γυμναστήριο θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων στην περιοχή των Καμποχώρων, ενώ από το έργο αναμένεται να ωφεληθούν ιδιαίτερα οι νέοι αθλητές όχι μόνο των Καμποχώρων αλλά και της ευρύτερης περιοχής.


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπέμβαση Πυροσβεστικής στις 22/11 και οδηγίες για καύση χόρτων
Επόμενο άρθροΗμερίδα από Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: «Ενέργεια: Ένα Ζήτημα που… Ηλεκτρίζει!»