Αρχική Νέα Τοπικά ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Αμεση κατεδάφιση του κτηρίου στην οδό Λάδης

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Αμεση κατεδάφιση του κτηρίου στην οδό Λάδης

8

 Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ


…οι δημότες μπορούν πλέον να πληρώνουν σε δόσεις τις οφειλές  προς τον Δήμο, εκτός από τα πρόστιμα για αυθαίρετη δόμηση …(απόσπασμα. ανακοίνωσης  του Δήμου Χίου)…


Είναι θετικό ότι η μόνη ,από όλες τις δημοτικές αρχές της μεταπολίτευσης, που “είδε” την αυθαιρεσία και την παρανομία του κτιρίου της οδού Λάδης.
Και αποφάσισε ορθά την κατεδάφιση του… .αλλά μόνο στα λόγια τουλάχιστον μέχρι σήμερα.
Ένα αυθαίρετο κτίσμα που θα έπρεπε να κατεδαφιστεί χωρίς πολλές διατυπώσεις στα πλαίσια και μόνο της νομιμότητας  ,την οποία κατά  τα λοιπά απαιτεί από τους δημότες η κάθε δημοτική αρχή.
Η καθυστέρηση αυτή γεννά εύλογα ερωτηματικά, κατά πόσο μπορεί  να υποκρύπτονται συμφέροντα και σχεδιασμοί για να μείνει ανεκτέλεστη η απόφαση   του Δ.Σ., και την οποία πολέμησε σφόδρα  η δημοτική παράταξη του ΠΑΣΟΚ ,και όχι μόνο, στο Δήμο Χίου .
Για εμάς η ποιότητα ζωής των δημοτών ,οι ελεύθεροι χώροι ,το πράσινο. και η ανάδειξη των μνημείων είναι πολύ ακριβότερα από τα διάφορα  ενοίκια.. εκτός αν έτσι εννοούν κάποιοι την πράσινη ανάπτυξη..   
Είναι καιρός πλέον, αντί να πέφτει το   μπαλάκι στις διάφορες επιτροπές πχ (ΣΧΟΠ)  και το οποίο με την σειρά του να σιγοντάρει , ο δήμαρχος να αποκαταστήσει την νομιμότητα και να εκτελέσει άμεσα την απόφαση που εξέφρασε η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Απαιτούμε
ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ-ΠΡΑΣΙNΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ MAΣ


Χίος
Νοέμβρης 2009

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιορτινά Σάββατα στην «Πυξίδα»
Επόμενο άρθροΣεμινάριο από το 1ο ΣΕΚ Χίου και το Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων