Αρχική Νέα Οικονομία Προβολή βιοπροϊόντων στο διαδίκτυο

Προβολή βιοπροϊόντων στο διαδίκτυο

5

 Λέγομαι Καίτη Γκιάλη είμαι Τεχνολόγος Γεωπόνος, γεννήθηκα και μεγάλωσα Χίο, ζω και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη, εργάζομαι σε εταιρία Συμβούλων, τα τελευταία 7 χρόνια ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα βιολογικά προϊόντα και με τα παραδοσιακά τρόφιμα πρωτογενή ή μεταποιημένα.


Σας επισυνάπτω αρχείο word, ενημερωτικό έντυπο, για κάτι που δυστυχώς δεν υπάρχει στα Ελληνικά δεδομένα, μία ιστοσελίδα παρουσίασης βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας ??βιοΠοιότητα??, για να γνωρίσει επιτέλους το καταναλωτικό κοινό τα ελληνικά βιολογικά, παραδοσιακά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, τρόφιμα και ποτά.


Η ιστοσελίδα μόλις ξεκίνησε την λειτουργία της και η υποστήριξη του κόσμου είναι απίστευτη. Σε κάθε σελίδα του SITE παρουσιάζεται ένα αγροτικό προϊόν ή τρόφιμο,  έχει και φωτογραφία του, αναλυτικές πληροφορίες για την επιχείρηση ή το συνεταιρισμό που το παράγει και κείμενο περιγραφής του προϊόντος, στοιχεία για τοπική παράδοση κλπ.


Έμφαση δίνεται στα σημεία διάθεσης – πώλησης του κάθε προϊόντος γιατί δυστυχώς πολλοί είναι οι καταναλωτές που αναζητούν ένα προϊόν και δεν ξέρουν που να το βρουν.


 www.biopoiotita.gr Γκιάλη Αικατερίνη
Τεχνολόγος Γεωπόνος
Κεφαλληνίας 9, 56625 Θεσσαλονίκη
τηλ. 6980-697681, 6946-101663

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦωτιά από κεραυνό σε καμινάδα σπιτιού
Επόμενο άρθροΕκδήλωση για την ίδρυση του Τμήματος Διοίκησης και Τουρισμού Πανεπιστημίου Αιγαίου