Αρχική Νέα Τοπικά Ο Δήμος Χίου συμμετείχε στην 7η ΄Εκθεση Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο Δήμος Χίου συμμετείχε στην 7η ΄Εκθεση Τοπικής Αυτοδιοίκησης

5

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Χίου συμμετείχε στην 7η ΄Εκθεση Τοπικής Αυτοδιοίκησης «POLIS 2009», που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από 26 έως 29 Νοεμβρίου.
     Την  ΄Εκθεση εγκαινίασε η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδώρα Τσακρή, είχε ως κεντρικό μήνυμα των εργασιών της « ΄Όλα για το Πολίτη» και συμμετείχαν 615 Εκθέτες από 24 χώρες.
     Κατά την διάρκεια της ΄Εκθεσης οργανώθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις με θέματα, φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν συνεργασίες αλλά και να συμμετάσχουν στα συνέδρια και τις ημερίδες, όπου αναπτύχθηκαν τα σχετικά θέματα.
    Συγχρόνως στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Έκθεσης INFOSYSTEM δόθηκε οι δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν στα πλέον σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα του δημοσίου τομέα.
    Ο Δήμος Χίου, συμμετείχε στην ΄Εκθεση σε ενιαίο χώρο με την Τ.Ε.Δ.Κ. Ν.Χίου και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου, με ξεχωριστά stands για το καθένα φορέα.    Στη  ΄Εκθεση προβλήθηκαν οι δραστηριότητες του Δήμου Xίου και των Φορέων του, με ειδικά ενημερωτικά φυλλάδια.
    Καθ’ όλη τη διάρκεια της ΄Εκθεσης διατέθηκαν στους επισκέπτες του περιπτέρου μας παραδοσιακά Χιακά Προϊόντα Μαστίχας, που προσέφερε ευγενικά η ΄Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου καθώς και παραδοσιακά γλυκά.
    Το Σαββάτο 28 Νοεμβρίου, διοργανώθηκε στο stand του Δήμου Χίου εκδήλωση, που πλαισιώθηκε με παρουσίαση χιώτικων παραδοσιακών χορών και τραγουδιών από το Σύλλογο Χίων Θεσσαλονίκης « Αγ.Μαρκέλλα», με την ευγενική φροντίδα του πολιτιστικού περιοδικού 
« ΑΥΛΑΙΑ».
    Στην ΄Εκθεση από πλευράς Δήμου Χίου συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και εκπρόσωπος του Δημάρχου Χίου κ. Μάντικας Δημήτριος, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρος Ντομάτας,  ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χίου κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος καθώς και η Αντιπρόεδρος Ομήρειου  Π.Κ.Δ.Χ. κ. Εύη Καλκούνη.
    Την ευθύνη προετοιμασίας, οργάνωσης και συμμετοχής του Δήμου Χίου  στη ΄Εκθεση είχε η προϊσταμένη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Χίου κ. Ρένα Δαμίγου.
     Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν επαφές με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στελέχη υπηρεσιών που συμμετείχαν στην 7η ΄Εκθεση Τοπικής Αυτοδιοίκησης « POLIS 2009», με στόχο την ανάπτυξη μελλοντικών επαφών και συνεργασιών.
Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Χίου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚινηματογραφική Λέσχη: MILK (4/12)
Επόμενο άρθροΓιώργος Παπαδόπουλος: Για την αποκατάσταση του πίνακα της Σφαγής