Αρχική Απόψεις Aρθρα Σαράντος Πιτσιλαδής: ΔΗΜΑΡΧΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟ

Σαράντος Πιτσιλαδής: ΔΗΜΑΡΧΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟ

15

 Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009
 
 Κύριε Δήμαρχε.Μετά την απόφαση του εφετείου που σας δικαιώνει,  προχωρήστε και ισοπεδώστε το αυθαίρετο κουτί της οδού Λάδης. Είναι γενναία και μεγάλη η απόφασή σας.. Θα αλλάξει η εικόνα όλου του κέντρου της πόλης. Θα αναδειχθεί όχι μόνο το κάστρο από αυτή τη μεριά, αλλά και το νεοκλασικό κτίριο της Εθνικής Τράπεζας, η είσοδος της πόλης από το λιμάνι, η πλατεία αλλά και τη ζωή μας ολόκληρη θα ομορφύνει με την πινελιά της.
Είναι απόφαση που μπορεί να παρθεί μόνο από δημάρχους που έχουν όραμα για την πόλη τους και ψυχικές δυνάμεις για να το πραγματοποιήσουν. Αυτό βέβαια θα τους το αναγνωρίσει ο λαός της Χίου όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.
Σ? αυτούς που ισχυρίζονται ότι χρειάζονται αντισταθμιστικά οφέλη για να κατεδαφιστεί το κτίριο, απαντήστε τους ότι μεγαλύτερο όφελος για τον πολίτη   από τον εξωραϊσμό του κεντρικότερου τμήματος της πόλης, δεν υπάρχει.

Σε όσους σας λένε ότι με τα ενοίκια του κτιρίου θα λυθούν πολλά προβλήματα του δήμου, πέστε τους ότι τέτοιες λογικές ήταν πάντα μικρές μπροστά στα μεγάλα προβλήματα της πόλης.


Τέλος  δημοτικοί άρχοντες που στο παρελθόν δεν είχαν το θάρρος να πάρουν τέτοιες σπουδαίες αποφάσεις, που άφησαν τη ζωή στην πόλη να γίνει ανυπόφορη, μην περιμένεις να σου πουν «μπράβο καλά κάνεις». Θα προσπαθήσουν να σε σταματήσουν για να δικαιολογήσουν το έλλειμα της αυτοδιοικητικής τους βούληση. Κάποιοι μάλιστα θα σε συκοφαντήσουν « ότι τα παίρνεις» από συμφέροντα. Αδιαφόρησε. Είναι η τακτική τους. Δεν είναι πρώτη φορά που κατηγορούν με αυτόν τον τρόπο  όσους αντιτάχθηκαν στη θέλησή τους.


Πιτσιλαδής Σαράντος

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας: βοηθήστε τα Άτομα με Αναπηρία να Καλπάσουν στο Όνειρό τους!
Επόμενο άρθροΣε περίπτωση απαγορευτικού απόπλου ο επιβάτης δικαιούται να ζητήσει επιστροφή του ναύλου