Αρχική Νέα Τοπικά Ελεγχοι στους δρόμους και την αγορά

Ελεγχοι στους δρόμους και την αγορά

13

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι έλεγχοι στουος δρόμους της Χίου από μικτά κλιμάκια ελέγχου, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου με την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου και σε συνέχεια της επιτυχημένης στελέχωσης του κέντρου Υποδοχής Μεταναστών από ειδικούς φρουρούς.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τη συμμετοχή αρμόδιων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Νομαρχίας Χίου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου θα διενεργούνται έλεγχοι των οχλούντων οχημάτων και δικύκλων, προκειμένου να περιοριστούν τα περιστατικά υπερβολικού θορύβου στους δρόμους της πόλης.


Επίσης, σε εφαρμογή των αποφάσεων που λήφθηκαν κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Νομάρχη Χίου για τα εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα, τις επόμενες ημέρες θα ενταθούν οι έλεγχοι στην αγορά για την καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας, ιδιαίτερα των οικονομικών μεταναστών.


Για τον σκοπό αυτό έχουν επίσης συσταθεί μικτά κλιμάκια ελέγχων με τη συμμετοχή της Επιθεώρησης Εργασίας και του ΙΚΑ και την αρωγή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝέα Αντίληψη: ανοικτή επιστολή για θέματα καταπάτησης κοινόχρηστων χώρων
Επόμενο άρθροΓιάννης Ζωφός: Μπροστά στη μάχη για τα δικαιώματά μας ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ