Αρχική Νέα Τοπικά ΒΡΕΘΗΚΕ ο ιερέας της Λαγκάδας, επιχείρηση εντοπισμού στην περιοχή Ανδρόλακος

ΒΡΕΘΗΚΕ ο ιερέας της Λαγκάδας, επιχείρηση εντοπισμού στην περιοχή Ανδρόλακος

6

Σάββατο, 19/12, 09.00


Περπατούσε όλο το βράδυ μέχρι που έφτασε στη Σιδηρούντα ο πάτερ Δημήτριος Πύρρος! Με το που σήμα στο κινητό του πήρε τους οικείους του τηλέφωνο για να τους καθησυχάσει ότι είναι καλά και να πει που βρίσκεται ώστε να τον βρουν.

Προφανώς χθες το απόγευμα ο ιερέας της Λαγκάδας και ενώ βρισκόταν με συγχωριανούς του στην περιοχή Ανδρόλακος έχασε το προσανατολισμό του. Το γεγονός όμως ότι περπατούσε τον έκανε να απομακρυνθεί από το σημείο που έψαχναν πολίτες και δυνάμεις πυροσβεστικής, αστυνομίας και στρατού. Παράλληλα όμως τα έβγαλε πέρα παλικαρίσια ο πάτερ Δημήτριος αφού άντεξε το βραδινό ψύχος!

 

 

Σάββατο, 19/12  07.30
Συνεχίστηκαν  όλο το βράδυ οι έρευνες για την ανεύρεση του ιερέα της Λαγκάδας με τη συμμετοχή πολιτών, της εθελλοντικής ομάδας Ομηρούπολης και δυνάμεις του στρατού.
Δυστυχώς όμως ο πάτερ Δημήτριος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, ενώ από το ξημέρωμα έχουν ενταθεί οι προσπάθειες.
Οι συγχωριανοί του με τους οποίους είχαν πάει μαζί για αμανίτες, τον είδαν τελευταία φορά περί τις 3.00 μ.μ. το απόγευμα της Παρασκευής. Μετά από μισή ώρα που ήταν και το ραντεβού της επιστροφής δεν ήταν μαζί τους, οπότε ξεκίνησε η διαδικασία του ψαξίματος χωρίς μέχρι τώρα αποτέλεσμα.

 

Παρασκευή, 18/12 

Από το απόγευμα της Παρασκευής, 18/12, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού του ηλικιωμένου ιερέα της Λαγκάδας. Από νωρίς το απόγευμα μαζί με παρέα συγχωριανών του βρισκόταν στην περιοχή Ανδρόλακος της Κεντρικής Χίου (περίπου στο 18ο χιλιόμετρο Χίου- Βολισσού). Ομως φαίνεται ότι ο πάτερ Δημήτρης Πύρρος χάθηκε στο βουνό.

Στην επιχείρηση ανεύρεσης παίρνουν μέρος πολλοί κάτοικοι της Λαγκάδας, καθώς και δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚ. Μουσουρούλης: για το διορισμό Γενικών και Ειδικών Γραμματέων
Επόμενο άρθροΦιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων: εκδήλωση- αφιέρωμα στο Ν. Γκάτσο