Αρχική Πολιτισμός Στο ΟΜΗΡΕΙΟ τα “Μελομακάρονα της ευτυχίας”

Στο ΟΜΗΡΕΙΟ τα “Μελομακάρονα της ευτυχίας”

19

 Μαθητική εκδήλωση


 Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου η παράσταση των μαθητών και των δυο τμημάτων της Στ τάξης του σχολείου, ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, από το ομότιτλο βιβλίο της Σόφης Κώττη.  Η παράσταση θα επαναληφθεί στο ΟΜΗΡΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου και ώρα 7.00 μμ.


 Η παράσταση είχε μεγάλη επιτυχία. Ήταν ένα μιούζικαλ με ποικίλες επιλογές μουσικών κομματιών, όπου μελομακάρονα, νότες και καλικάντζαροι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή για μια ολόκληρη ώρα. Η ηθοποιία, ο χορός και το τραγούδι των παιδιών σε συνδυασμό με τα χρώματα των σκηνικών άφησε στο κοινό τις καλύτερες εντυπώσεις.


 Τη θεατρική διασκευή επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός του σχολείου Κατερίνα Κώττη, το μακιγιάζ και χτένισμα οι δασκάλες των τμημάτων Έφη Ξυλά και Αθηνά Σκαπινάκη. Μετά την παράσταση ακολούθησε μπαζάρ με χειροτεχνίες των μαθητών και γλυκίσματα που είχαν φροντίσει οι γονείς τους. Μέρος των εσόδων της βραδιάς διατέθηκαν για κοινωφελή σκοπό και το υπόλοιπο για την κάλυψη των εξόδων των παιδιών κατά την εκπαιδευτική επίσκεψή τους στη Βουλή.


Αξίζει να την παρακολουθήσετε.  

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυνασπισμός: ανακίνωση για το εξώδικο Νομάρχη κατά Μ. Μουτσάτσου
Επόμενο άρθροΔοξολογία για τη Νέα Χρονιά και Δεξίωση στη Νομαρχία