Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας- αιτήσεις από 25/1

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας- αιτήσεις από 25/1

8

 Ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010 μέχρι και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010 θα υποβάλλονται στο Τμήμα Γενικής Εκπαίδευσης (Πολυτεχνείου 13, 4ος όροφος και ώρες 10-13.30) αιτήσεις για συμμετοχή στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2010. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 8 και 9 Μαΐου 2010 για τα επίπεδα Α (Α1 «στοιχειώδης γνώση» και Α2 «βασική γνώση» σ΄ένα ενιαίο διαβαθμισμένο test), Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση» και Γ1 «πολύ καλή γνώση» στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική και Ιταλική, για το επίπεδο Β2 «καλή γνώση» και Γ1 «πολύ καλή γνώση» στην Ισπανική  γλώσσα και για το επίπεδο Β1 «μέτρια γνώση» στην Τουρκική γλώσσα.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1) Μία φωτογραφία μικρού μεγέθους
2) Ένα έντυπο παράβολο δημοσίου
α. των 40 ευρώ για το επίπεδο Α (Α1 «στοιχειώδης γνώση» και Α2 «βασική γνώση» σ΄ένα ενιαίο διαβαθμισμένο test)
 β. των 50 ευρώ για το επίπεδο Β1 «μέτρια γνώση»
 γ. των 60 ευρώ για το επίπεδο Β2 «καλή γνώση»
 δ. των 70 ευρώ για το επίπεδο Γ1 «πολύ καλή γνώση» 
3) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. Ελλείψει αυτής, κατατίθεται φωτοαντίγραφο διαβατηρίου ή άλλου νόμιμου αποδεικτικού εγγράφου από το οποίο προκύπτουν τα στοιχεία ταυτοπροσωπίας του υποψηφίου όπως στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία αυτού.
4) Ειδικό έντυπο «Aίτηση» που διατίθεται προς συμπλήρωση από την επιτροπή συγκέντρωσης δικαιολογητικών, στις κατά τόπους Διευθύνσεις ή Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται το ειδικό έντυπο «Αίτηση» και από την ιστοσελίδα: www.kpg.ypepth.gr.


Σημειώνεται ότι οι επιτυχόντες στις εξετάσεις Νοεμβρίου θα παραλαμβάνουν τα πτυχία τους από το γραφείο μας τον Μάρτιο μετά από σχετική ανακοίνωση.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚινηματογραφική Λέσχη: Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Πάτρας
Επόμενο άρθροΑναβολή στη δίκη για την κλοπή μαστίχας