Αρχική Νέα Οικονομία Εκδήλωση Επιμελητηρίου για το Νέο Έτος

Εκδήλωση Επιμελητηρίου για το Νέο Έτος

18

 Με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τοπικών αρχών, μελών του Επιμελητηρίου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η καθιερωμένη εκδήλωση του Επιμελητηρίου Χίου για τον εορτασμό της έλευσης του νέου έτους. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου, κ. Αντώνης Ζαννίκος, εξέφρασε μαζί με τις ευχές του και αναφέρθηκε στην τρέχουσα επικαιρότητα, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του σχετικά με την πολιτική που εφαρμόζεται στην αγορά.


Ο κ. Ζαννίκος τόνισε επίσης ότι: «Αυτό που μας λείπει κι αυτό που μας κάνει να πληρώνουμε το μεγάλο τίμημα, τα χρέη του παρελθόντος είναι ότι δεν λειτουργούμε στη λογική του «εμείς», αλλά στη λογική του «εγώ». Ο καθένας από μας, αντί να βλέπουμε με μικροπολιτικά κριτήρια τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, πρέπει να κάνουμε την μεγάλη υπέρβαση. Να αλλάξουμε και να ενισχύσουμε ως προς το καλύτερο, εννοείται, την ψυχολογία του κόσμου. Σήμερα εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην οικονομία υπάρχει μια πολύ κακή ψυχολογία, η οποία μάλιστα αναπαράγεται κάθε μέρα από τις εφημερίδες και κάθε βράδυ από τους σύγχρονους άμβωνες της ενημέρωσης της κοινωνίας μας, δηλαδή από τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. Ευτυχώς τα τοπικά ΜΜΕ δεν ακολουθούν κατά πόδας αυτήν την διαδικασία και πρέπει αυτό να το υπογραμμίσουμε. Όλα αυτά έχουν καταρρακώσει την αγορά και θα χρειαστούν πολλές τονωτικές ενέσεις για να συνέλθει».


Τέλος, ο πρόεδρος, παρότρυνε τους τοπικούς Βουλευτές και τους τοπικούς μας άρχοντες στα μεγάλα τοπικά θέματα να ταυτίζονται με τις θέσεις των κοινωνιών, να αφουγκράζονται την κοινή γνώμη και να συμπορεύονται με το λαό.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το Επιμελητήριο Χίου, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, βράβευσε με την απονομή τιμητικών επαίνων τις τοπικές επιχειρήσεις: ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε σε αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας της για την αναβίωση του «Αριούσιου οίνου» και την επιχείρηση ΞΥΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Citrus Memories Άρωμα Μνήμης, σε αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας της για την ανάδειξη και προβολή των μοναδικών εσπεριδοειδών του Κάμπου με καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις, καθώς και για τη συμβολή της στην τοπική ανάπτυξη.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΧαμόγελα στα Ψαρά: 3 δρομολόγια με Π. Θαλασσινή
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου