Αρχική Νέα Τοπικά Σεμινάριο για τα ΜΜΕ Β. Αιγαίου στην Ικαρία

Σεμινάριο για τα ΜΜΕ Β. Αιγαίου στην Ικαρία

8


Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Βορείου Αιγαίου κατά την διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς οργάνωσε και υλοποίησε τρία σεμινάρια για τα ΜΜΕ των Νομών Σάμου, Χίου και Ικαρίας. Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσουμε για την ενεργή και εποικοδομητική συμμετοχή σας.

Όπως είχαμε προαναγγείλει στην διάρκεια των σεμιναρίων φιλοδοξούμε να διοργανώσουμε ένα σεμινάριο για όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ του Βορείου Αιγαίου. Προς τούτο υποβάλλαμε σχετικό αίτημα προς την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα αλλά και προς το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα να συμμετάσχουν στην διοργάνωσή του αλλά και στην χρηματοδότησή του καθώς σχετικά σεμινάρια προβλέπονται στον ετήσιο προγραμματισμό τους. Το αίτημα αυτό έγινε δεκτό και από τους δύο φορείς και έτσι ξεκινούμε την προετοιμασία της διοργάνωσης του σεμιναρίου.


Ο προγραμματισμός είναι για το τριήμερο 18,19 και 20 Ιουνίου στην Ικαρία. Προκειμένου να οργανώσουμε τις εκδηλώσεις αλλά και το πρόγραμμα μετακινήσεων – φιλοξενίας θα παρακαλούσαμε να δηλώσετε συμμετοχή όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο. Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής ενός εκπροσώπου από κάθε μέσο ενώ αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί ο αριθμός ανά μέσο. Επίσης θα ήταν ιδιαίτερο χρήσιμο για εμάς  να προτείνετε τα θέματα που σας ενδιαφέρει να αναλυθούν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου αλλά και να προτείνετε ομιλητές που ενδεχομένως έχετε υπόψη σας.


Θα παρακαλούσα να έχω τις απαντήσεις σας μέχρι την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου. Το μόνο που χρειάζεται είναι το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση).


Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στην διάθεσή σας


Με εκτίμηση
Έλενα Χουσνή

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαράταση στην ψηφιοποίηση αγροτεμαχίων
Επόμενο άρθροΕρώτηση Οικολόγων Πρασίνων στο ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ για τα δικαιώματα των πεζών